Evenimentul ZileiSportSorana Cîrstea, dedicații de dragoste pentru Țiriac în direct. „Ești viața mea”

Sorana Cîrstea, dedicații de dragoste pentru Țiriac în direct. „Ești viața mea”

Sorana Cîrstea, dedicații de dragoste pentru Țiriac în direct. „Ești viața mea”
Sorana Cârstea a câștigat finala de la open-ul de la Istanbul. Tenismena română este foarte fericită și a transmis un mesaj emoționant către iubitul ei Ion Țiriac Junior.

Sorana Cîrstea este fericită după victoria din finala de la Istanbul. Primul lucru pe care l-a făcut după ce a câștigat trofeul a fost să-și sune iubitul, pe Ion Țiriac Junior.

”Te iubesc ! Ești viața mea !”, a spus Sorana

Sorana Cîrstea a luptat eroic și a câștigat dramatic finala de la Istanbul după un meci fantastic.

Te iubesc! Ești viața mea! Și de abia aștept să fiu în brațele tale”, s-a auzit pe transmisia oferită de Digisport.

Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr. trăiesc o poveste de dragoste intensă. Ei au început o relație de iubire imediat după ce fiul fostului tenismen s-a despărțit de Ileana Lazariuc.

Sorana Cîrstea va ajunge pe locul 58 în lume după finala câștigată azi la Istanbul.

Trofeul de la Istanbul i-a revenit Soranei, împreună cu un premiu în valoare de 29.200 de dolari și 280 puncte WTA

Sorana Cîrstea a pus mâna, duminică, pe trofeul de la Istanbul. Ea a câștigat o finală disputată împotriva jucătoarei din Belgia, Elise Mertens, cu scorul de 6-1, 7-6(3).

Sorana Cîrstea (31 de ani, locul 67 WTA) a câștigat primul turneu în circuitul profesionist după o pauză de 13 ani. Duminică, românca s-a impus în finala competiției de la Istanbul. Ea a trecut de belgianca Elise Mertens (17 WTA), în două seturi, scor 6-1, 7-6(3). Sportiva „tricoloră” a început în forță și a reușit să încheie foarte repede primul set, după ce a pierdut un singur game.

„Sunt foarte fericită, e prima finală din sezon. E pe zgură, la primul meu turneu din sezonul din acest an. Au fost condiții dificile, vânt, ploaie, dar au fost pentru toată lumea. A fost un meci complicat. Marta a jucat bine, dar sunt mulțumită că voi juca finala de mâine”, declara Sorana Cîrstea după calificarea în finala de la Istanbul. După acest succes, ea va fi răsplătită cu un cec în valoare de 29.200 de dolari și 280 de puncte WTA.


Accesează: