Evenimentul Zilei > Politica > Șoc pentru Dragnea! Cel mai mare trădător din PSD a lovit și a spus multe. Cine este „infiltratul”
Șoc pentru Dragnea! Cel mai mare trădător din PSD a lovit și a spus multe. Cine este „infiltratul”

Șoc pentru Dragnea! Cel mai mare trădător din PSD a lovit și a spus multe. Cine este „infiltratul”

În urma interviului în care Liviu Dragnea a dezvăluit că mulți dintre cei care conduc PSD ar colabora cu serviciile secrete, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a declarat joi seara că nu poate fi acuzat sub nicio formă din moment ce nu are nicio problemă cu legea.

În urma interviului în care Liviu Dragnea a dezvăluit că mulți dintre cei care conduc PSD ar colabora cu serviciile secrete, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a declarat joi seara că nu poate fi acuzat sub nicio formă din moment ce nu are nicio problemă cu legea.

Amintim că la 19 septembrie, când a participat pentru prima dată într-o emisiune după eliberarea din penitenciarul Rahova, Dragnea a indicat că liderii PSD sunt cei mai mari trădători. Fostul președinte al formațiunii nu s-a ferit să spună despre conducerea PSD că este „infiltrată″.

La acea vreme, Liviu Dragnea a precizat că singura care nu ar fi fost recrutată de serviciile secrete ar fi Gabriela Firea. Și cum Marcel Ciolacu este președintele PSD, Dragnea a indicat, de fapt, cine este cel mai mare trădător din rândul social-democraților.

Invitat joi seara în emisiunea Legile puterii, de la Realitatea Plus, Ciolacu a reacționat cu niște argumente menite să respingă acuzațiile lansate de Dragnea. Surprinzător pentru intensitatea dezvăluirilor lansate de Dragnea, Marcel Ciolacu a preferat un ton moderat în locul unor răspunsuri tăioase.

„Infiltratul″ Ciolacu îl respectă pe Dragnea

„Îl respect pe Liviu Dragnea pentru toate lucrurile bune făcute pentru țară și pentru români. Îmi asum și greșelile lui. Mai mulți președinți ai PSD, Geoană, Ponta, au decis să își construiască altă formațiune politică.

Declarațiile lui Dragnea le văd în această logică. Dacă ai decis să fii opozantul PSD, nu îl poți critica pe Ciolacu…  Nu am probleme penale”, a răspuns Ciolacu. În continuare redăm câteva dintre acuzațiile lansate de Dragnea în direcția PSD la 19 septembrie:

„La ora asta nu au lăsat niciun partid în care să nu se infiltreze. Cel mai mult este infiltrat PSD. Cu o excepție: Gabi Firea. E infiltrată și conducerea. Și este infiltrată aproximativ 70, 80% din conducerea liderilor județeni.

Iohannis are ”cheița”

PSD este predat total la Iohannis de către actuala conducere. PSD este complice prin acțiunile conducerii la jaful național care se întâmplă în România de doi ani. PSD este complice la viața din ce în ce mai rea pe care o au românii. Baza de partid este aproape ruptă de conducerea PSD.

Vă spun asta din scrisorile pe care le-am primit în închisoare. Problema este că ei și spun că stau deoparte pentru a crește nefăcând nimic. Până cresc ei fără să facă nimic, se duce țara în cap.

PSD, prin gura liderului și a altor lideri grei… Ei au spus că sunt noul PSD și eu nu-mi permit să le dau sfaturi. Și nu ai cui să le dai dacă au cheiță. În momentul în care se apropie alegerile, îi ia pe toți. Le spun și primarilor că degeaba faci un kilometru de apă și canalizare, pentru că în 7, 8 ani nu o să mai fie nimeni în acel sat. Severin a spus că la această oră, România are cel mai negru statut și este țara nimănui.

Problema este cu trădătorii de la noi. Cei din PSD au avut o perioadă în care li s-a dat voie să vorbească doar despre meteo la tv. Acum, din când în când, mai spune Ciolacu câteva ceva despre Iohannis. Nu știu dacă mai spune și Paul Stănescu.″

Pentru a citi integral interviul acordat de Dragnea la Realitatea Plus, puteți accesa link-ul Liviu Dragnea, primul interviu după eliberare: ”La Rahova a fost ca-n Iad.” Dezvăluiri despre Coldea, Iohannis și ”trădătorii din PSD”. A spus numele noului său partid.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: