Soarele „se vede” clasic în 2011

Soarele „se vede” clasic în 2011

Sofisticata eră High Society a revenit în interesul designerilor prin noua colecţie de ochelari de soare Polaroid vară 2011. Bling-bling-urile celebrităţilor şi-au pierdut din strălucire şi au fost înlocuite cu eleganţa ce aminteşte de Hollywood-ul anilor ‘50.

Noua colecţie  de ochelari de soare aduce în prim-plan elementul clasic, prin cele trei linii Core Collection, Premium Collection şli Kids Collection, marcând şi debutul primei perechi de ochelari eco-friendly, realizaţi din materiale reciclabile și cu protecţie UV 100%.

Clasic versatil

Colecţia Core Collection pentru femei mizează pe versatilitate. Braţele ramelor păstrează în continuare detaliile, dar bijuteriile şi monograma sunt mai discrete. Ramele sunt conic și rotunjite, iar bleumarinul se alătura culorilor deschise şi subtile.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru bărbaţi, ochelarii au fie aspectul retro caracteristic stilului "aviator", fie stilul sport, prin ramele contemporane din metal şi plastic solid potrivite ţinutei de zi cu zi. Culorile ramelor acoperă tonurile fumurii şi auriu metalic, în timp ce lentilele vin în nuanţe de verde, maro, arămii sau de albastru închis fumuriu,realizându-se un mix smart-casual.

Pentru femei, ramele adoptă stilurile ”Ochi de pisică”, uşor rectangulari sau stilul oval spre conic, în nuanţe de culoarea şampaniei cu detalii aurii sau în tonurile naturale ale mierii.

Cei care iubesc agitaţia oraşului şi se doresc în pas cu tendinţele în materie de ochelari de soare, ar trebui să ştie că, anul acesta revin ochelarii retro din metal sau ramele stil ”poliţist”, cu lentile-oglindă, dar şi ramele în stil ”aviator” de diverse forme şi mărimi. Moda pentru cei mici

Noua colecţie propune pentru 2011 protecţie UV 100% a ochelarilor de soare, dar şi un design în tendinţele actuale. Colecţia Hello Kitty, destinată copiilor, păstrează motivul central al brandului prin culoarea roz, dar vine cu detaliile stilului de ochelari ”aviator”.