Smiley, despre Adelina Pestriţu. Ce l-a făcut să o aleagă în videoclip: „E scumpă foc!". Artistul nu a stat mult pe gânduri

Smiley, despre Adelina Pestriţu. Ce l-a făcut să o aleagă în videoclip: „E scumpă foc!". Artistul nu a stat mult pe gânduri Smiley. Sursă foto: Instagram

Smiley a ținut să își spună părerea despre Adelina Pestriţu chiar înaintea marelui concert de la Sala Polivalentă. Artistul a mărturisit că nu i-a luat mult să își dea seama că ea merită să fie protagonista noului videoclip.

Smiley a avut un concert uriaș la Sala Polivalentă și a lansat o piesă care a fost pe placul fanilor. Protagonista videoclipului este chiar fosta iubită a lui Speak, amicul său. Artistul a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Adelina Pestrițu, în special că este „scumpă foc”.

Adelina Pestriţu a reușit să își depășească condiția și să ajungă una dintre cele mai îndrăgite vedete de pe Internet. Aceasta are o mulţime de contracte de imagine în derulare, iar colaborările nu au încetat să apară.

Cu toate astea, Smiley i-a propus un proiect pe care diva nu a putut să-l refuze. Este vorba de videoclipul piesei „Scumpă foc”, semnată cu Juno şi lansată în premieră, în timpul mega-concertului său din 31 mai. Adelina Pestriţu nu a putut să lipsească din filmare.

Ne puteți urmări și pe Google News

5000 de fani ai artistului, prezenți la Sala Polivalentă, au fost primii care au ascultat live piesa și au admirat-o pe Adelina Pestrițu în cele mai inedite ipostaze.

Adelina Pestrițu, muza lui Smiley

Melodia „Scumpă foc” a devenit pentru Adelina Pestrițu unul dintre proiectele ei favorite și deja hitul verii, pus non-stop pe repeat. “Sunt foarte fericită că am putut participa ca rol principal în noul videoclip al lui Smiley. Este un artist pe care îl admir demult și îl apreciez pentru tot efortul pe care îl depune în proiectele lui că totul să iasă perfect.

Este și lucrează numai cu profesioniști și asta se poate vedea cu ochiul liber în rezultatele pe care le are. Sunt absolut convinsă că piesa „Scumpă foc” va fi hitul verii. Eu deja o ascult pe repeat și o fredonez non-stop, de când am auzit-o prima dată. Este în mod cert unul dintre proiectele mele favorite”, a declarat Adelina Pestrițu, prezentă și ea în public la megaconcertul lui Smiley de ieri, de la Sala Polivalentă.

„Mi-am dorit să dau START verii și distracției pe scenă, într-un concert mare pe care l-am așteptat cu dor mai bine de 2 ani. A fost cel mai bun moment să ofer oamenilor, care au vrut să se întâlnească live cu mine, o premieră, să fie primii care ascultă noua mea piesă și primii care văd videoclipul. A fost o superatmosferă, am dansat, am cântat și am pornit vara împreună, așa cum trebuie să fie ea, cu emoții de tot felul, cu bucurie, cu distracție. Și am văzut-o cu toții pe Adelina Pestrițu care, în clipul nostru, e „Scumpă foc” și la filmări, un profesionist, așa cum auzisem despre ea”, povestește Smiley despre colaborarea cu Adelina Pestrițu pe Internet.