Evenimentul Zilei > Sport > Situația catastrofală pe care o traversează Dinamo face victime. Număr record de fotbaliști concediați în această lună
Situația catastrofală pe care o traversează Dinamo face victime. Număr record de fotbaliști concediați în această lună

Situația catastrofală pe care o traversează Dinamo face victime. Număr record de fotbaliști concediați în această lună

Dinamo va renunța la foarte mulți jucători care nu au adat satisfacție în acest sezon în care gruparea „roș-albă” se zbate să scape de retrogradare.

Dinamo este la pământ și în acest sezon, iar perspectiva retrogradării, în premieră în istoria clubului, a prins contur de la etapă la etapă. Gruparea din Ștefan cel Mare se ală pe penultimul loc (15) al clasamentului Ligii I, după disputarea a 18 etape, cu 9 puncte. Se anunță o iarnă plină de evenimente în Ștefan cel Mare. Mulți jucători vor fi puși pe liber, pentru că au avut evoluții catastrofale. Situația este cu atât mai dificilă cu cât „roș-albii” sunt în insolvență.

15 fotbaliști vor fi puți pe liber, în această iarnă, de Dinamo

Și toate deciziile financiare și administrative trec pe la administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu. „În iarnă urmează să reducem lotul la 25 de jucători. Acum sunt în jur de 40. Domnul Rednic are un buget care trebuie să-i cuprindă pe cei 25 de fotbaliști.

Cei care au venit după ce am scăpat de interdicția de trasferuri au cu toții clauză de reziliere unilaterală. E clar că Rednic nu se înțelege cu anumiți jucători, dar nu vreau să nominalizez pe cineva acum”, a anunțat administratorul judiciar la Digi Sport.

Cosmin Matei, Steliano Filip, Mihai Neicuțescu, Robert Moldoveanu, Cătălin Țîră, Constantin Nica, Alin Dudea, Geani Crețu, Răzvan Popa, Andreas Mihaiu sunt fotbaliștii vizați de concedieri, conform gsp.ro.

În continuare, oficialii echipei din Ștefan cel Mare merg pe mâna antrenorului Mircea Rednic. „Mircea Rednic are putere absolută pe partea sportivă. Îi dăm credit și suntem consecvenți acestui princpiu. Sunt de acord cu Mircea Rednic în tot ce ține de partea sportivă”, a mai precizat Răzvan Zăvăleanu.

Ce s-a discutat la ședința din această săptămână

„Am discutat despre relațiile dintre jucători, despre relația lor cu antrenorul. Au apărut foarte multe știri în ultima perioadă și am încercat să aflu părerea domnului Rednic pe această temă.

(…)Din ce am văzut eu, nu cred că există probleme între Rednic și Iuliu Murșean. Ni s-a explicat de ce au fost îndepărați Filip și Matei, dar nu pot să spun ce s-a discutat. Încercăm să strângem rândurile și să facem front comun”, a spus administratorul judiciar despre ședința din această săptămâna la care au participat Mircea Rednic, președintele Iuliu Mureșan și lideri ai galeriei.