Evenimentul Zilei > Sport > Simona Halep și-a surprins fanii din Dubai. Cu cine s-a fotografiat jucătoarea de tenis
Simona Halep și-a surprins fanii din Dubai. Cu cine s-a fotografiat jucătoarea de tenis

Simona Halep și-a surprins fanii din Dubai. Cu cine s-a fotografiat jucătoarea de tenis

Simona Halep a apărut din nou pe un teren de tenis, făcându-le o surpriză plăcută fanilor. Sportiva este în așteptarea unui verdict final în procesul de dopaj care se va desfășura la Londra. Până la adoptarea unei decizii, Simona Halep a solicitat ridicares suspendării provizorii, dictată de formurile tenisului mondial împotriva sa.

Jucătoarea de tenis Simona Halep se relaxează, în vacanță, în așteptarea unei decizii în procesul de dopaj de la Londra. Ea se află, în această perioadă, în Dubai, unde s-a fotografiat în diferite ipostaze, la plajă, la cumpărături și chiar pe terenul de tenis,

În vârstă de 31 de ani, Simona Halep, Locul 12 WTA a fost suspendată provizoriu pentru dopaj, însă nu a renunțat la antrenamente. Ea a fost surprinsă pe un teren sintetic, în Dubai, la un antrenament de tenis.

Românca și-a surprins fanii cu ultima imagine postată pe Instagram, realizată pe un teren de tenis, în timp ce se pregătea să execute un serviciu.

Fostul lider WTA aşteaptă un verdict după audierile de la Sport Resolutions, un tribunal independent din Londra, unde se judecă spețele sportive. Până la apariția unei decizii, avocații Simonei Halep au încercat să obțină o ridicare a suspendării, însă fără a reuși.

Sursa foto; Instagram

Cu cine s-a fotografiat Simona Halep în Dubai

Tot din Dubai Simona Halep s-a fotografiat alături de Fabien Cosmao, de la Academia Mouratoglou, de Vasile Antonescu, sparring, dar și de Mihai Pal, de la clinica Kineticsport & Medicine. Este noua sa echipă alături de care se antrenează în perspectiva revenirii în competiţiile oficiale.

Prezența lui Fabien Cosmao arată că relația profesională a Simonei Halep cu Patrick Mouratoglu continuă. Patrick Mouratoglou se află în Australia, alături de Holger Rune, noul său elev de a cărui pregătire se ocupă.

În ziua în care începeau meciurile la Australian Open 2023, românca s-a afișat pe o plajă de lux din Dubai. Maioul cu dungi de la Celine a fost accesorizat cu o pereche de ochelari de soare.

Românca a mers la plajă și le-a arătat urmăritorilor ei care așteaptă un semn de la ea, pe rețelele social-media, o imagine spectaculoasă cu faimosul hotel Burj Al Arab.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: