Evenimentul Zilei > Sport > John McEnroe previziune sumbră despre suspendarea Simona Halep: „Îi va pune capăt carierei!”
John McEnroe previziune sumbră despre suspendarea Simona Halep: „Îi va pune capăt carierei!”

John McEnroe previziune sumbră despre suspendarea Simona Halep: „Îi va pune capăt carierei!”

John McEnroe (63 de ani), fostul mare jucător de tenis a făcut câteva declarații în legătură cu situația în care se află Simona Halep, la puțin timp după ce a căzut pe locul 12 WTA.

În prezent, Simona Halep se află sub o suspendare temporară, dar McEnroe crede că o decizie drastică a Sports Resolutions ar putea însemna sfârșitul carierei Simonei.

Cazul Simonei va fi judecat în regim de urgență de către Sports Resolution, tribunal independent din Londra care gestionează dosarele de dopaj din sportul alb. În cazul în care nevinovăția nu va putea fi dovedită, Simona mai are o cale de atac: Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Simona a avut o carieră grozavă, dar, în mod evident, există un nor uriaș deasupra ei în acest moment. Așadar, cu toții vrem să știm, eu cu siguranță sper că este nevinovată. Cred că întreaga lume a tenisului speră acest lucru, așa că, dacă acest proces se va desfășura cu rapiditate, va fi un lucru bun…dacă vom reuși să ajungem până la capăt și să aflăm ce s-a întâmplat cu adevărat.

Deci, în orice caz, sperăm că rezultatul va fi stabilit curând, pentru că este un lucru care îi va pune capăt carierei, practic, dacă va fi găsită vinovată. Așadar, aștept cu nerăbdare rezultatele, pentru că este ceva la care nu vrei să iei parte dacă ești jucător, mai ales dacă ești nevinovat”, a spus John McEnroe pentru Europsort.

Simona Halep, vacanță în Dubai

Simona Halep nu a fost primită la Australian Open, din cauza suspendării provizorii, după ce a fost depistată pozitiv la un control anti-doping derulat la US Open. Cu toate astea, ea a plecat într-un cantonament în Dubai, sub supravegherea unui preparator fizic.

Chiar dacă se antrenează, Simona Halep își face timp și de relaxare. Ea s-a pozat pe plajă, în apropiere de Burj Al Arab, celebrul hotel din Emirate.

Chiar dacă Simona Halep și-a reluat antrenamentele, Patrick Mouratoglou nu a fost alături de ea pentru că lucrează și cu Holger Rune (19 ani). Danezul este un produs al Academiei Mouratoglou, loc unde a ajuns pe când avea doar 13 ani. Mai mult, antrenorul lui Halep l-a calificat pe Holger în a treia finală ATP consecutivă, la Basel, în Elveția.