Evenimentul Zilei > Monden > Simona Gheorghe: „Divinitatea m-a binecuvântat”
Simona Gheorghe: „Divinitatea m-a binecuvântat”

Simona Gheorghe: „Divinitatea m-a binecuvântat”

Bebe Vlad a împlinit cinci luni. Simona Gheorghe vorbește despre cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Are doi copii minunați și un soț iubitor.

Simona Gherghe spune că trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa, după ce Divinitatea a binecuvântat-o cu o familie perfectă. Băieţelul ei tocmai a împlinit cinci luni, iar vedeta a anunțat acest lucru pe o rețea de socializare.

”Un Vlăduc de cinci luni. Bebe creşte”, a scris Simona Gherghe pe Instagram, alături de o poză cu copiii ei.

Vedeta a vorbit recent despre botezul băiețelului, spunândcă nu s-a apucat de organizare încă, însă ceea ce ştie este faptul că, cel mai probabil, evenimentul va fi unul restrâns.

”Nașul lui Vlad este cel mai bun prieten al lui Răzvan și partenerul lui de afaceri. Cât despre botez, încă nu ne-am apucat de organizare. Probabil că nici de data asta nu va fi o petrecere mare”, a explicat Simona Gherghe, pentru VIVA!

Sursa: SpyNews

Sursa foto: Instagram / Simona Gheorghe

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.