"Oricum a-i da-o, suspendarea plus referendumul au fost o afacere păguboasă pentru toată lumea. Ponta şi Antonescu sînt cei mai proşti politicieni din ultimii 20 de ani! De-aia se şi ţin în braţe unul pe celălalt acum. Două rebuturi politice a căror socoteală o plătesc toţi românii, două gfiguri jalnice, profund dăunătoare destinului României… Trist…",  a scris Voinescu, pe pagina sa de Facebook.
Voinescu a adăugat că din punctul său de vedere, cel puţin 5% din prezenţa la urne este rezultatul "malversaţiunilor electorale" ale USL.
"Useliştii au furat de-au stins. Aprecierea mea este că cel puţin 5 procente de prezenţă sînt, într-un fel sau altul, rezultatul malversaţiunilor electorale ale echipei conduse de Dragnea. Orice cercetător cît de cît avizat vă poate confirma că evoluţia prezenţei de la orele 19 la orele 21 este cu totul nefireasca – nu seamana cu absolut nimic din ce stiu sociologii", a mai scris vicepreşedintele PDL.
"Şi vă pot anunţa public, că PDL are dovezi de furt electoral şi, de data asta, chiar nu-i lasam. Oricine s-a plimbat cu autocarul pe la sectii de votare, a votat de mai multe ori sau a colaborat in orice fel la mârşăvii electorale cu uslaşii, să se aştepte că nu va trece mult şi va primi o citaţie", a mai spus vicepreşedintele PDL.