Simona Halep, locul 3 mondial, și-a fixat ținta de anul acesta: Turneul Campioanelor. Românca are de luat o revanșă la Singapore, acolo unde anul trecut a fost învinsă, în ultimul act, de prima jucătoare a lumii, Serena Williams.

Pentru a fi sigură de participarea la întrecerea care numără cele mai bune opt tenismene din ierarhia mondială, Simona va participa și la turneul de la Toronto, competiție dotată cu premii totale în valoare de 2,3 milioane de dolari.

Astfel, contănțeanca va reveni la întrecerea canadiană, după ce, în 2012, a fost eliminată în turul secund. Open-ul din Toronto se desfășoară în perioada 10-16 august. Însă, până la ultimul Grand Slem al anului, US Open (31 august-13 septembrie), Halep și-a anunțat prezența și la turneele de la Cincinnati (15-23 august) și New Haven (21-29 august). „Lupt în fiecare zi pentru a ajunge la Singapore. La începutul anului mi-am propus să joc din nou aici. Este cel mai important turneu pentru mine, unul din cele mai mari ale anului. A fost pentru prima dată când am participat în 2014 și a fost ceva extraordinar să o înving pe Serena”, a declarat Simona.