Şerban Huidu – prima postare pe blog, după accident

Şerban Huidu – prima postare pe blog, după accident

”Cârcotaşul” Şerban Huidu nu a revenit în ţară astăzi, aşa cum era preconizat, dar nu a mai dorit să îşi ţină prietenii şi fanii cu sufletul la gură şi a scris, pe blogul său, un mesaj pentru aceştia.

”Am avut un accident groaznic acum o lună. Sunt treaz şi un pic ameţit. Vin acasă în week-endul viitor şi voi continua recuperarea. Cinci săptămâni am stat în spital. Le mulţumesc tuturor celor ce s-au gândit la mine şi au trimis mesaje de bine!”, scrie Şerban Huidu.

Peste 300 de prieteni i-au răspuns, încurajându-l şi oferindu-şi întreaga susţinere.

Pe 29 decembrie 2010, Şerban Huidu a suferit un grav accident de schi în staţiunea montană austriacă Innsbruck, în urma căruia medicii au fost nevoiţi să îi instaleze coma indusă, prevenind astfel lesziunile cerebrale grave.

Ne puteți urmări și pe Google News

Deşi, iniţial, pronosticul medicilor a fost rezervat, investigaţiile au demonstrat că starea lui Şerban permitea ieşirea treptată din coma indusă, ceea ce s-a şi întâmplat.

Prima declaraţie oficială a medicilor austrieci a fost dată pe 30 decembrie. Potrivit acestora, "la tomografia computerizată s-au observat o fractură la cap, în zona frontală, şi o sângerare, care survin, de obicei, unei loviri a capului prin rotaţie".

Tot medicii au spus că şansa cea mare a românului a fost că a purtat casca de protecţie, evitându-se astfel o tragedie.

Şerban Huidu se află în continuare la clinica din Austria, de unde urmează să revină în ţară abia la finalul săptămânii viitoare.

Coprezentatorul emisiunii Cronica Cârcotaşilor de la Prima TV este un împătimit al schiului, mărturisire pe care a făcut-o tot pe blogul personal: "Îmi place să schiez iarna la munte, la noi sau în afară, şi vă pot da 1.000 de sfaturi unde să vă petreceţi vacanţa, dacă sunteţi împătimiţi ai schiului, un sport pe care mulţi nu-l pot întelege, dar care e minunat, credeţi-mă"- Şerban Huidu.