Se deschide Târgul de Valentine’s Day

Se deschide Târgul de Valentine’s Day

Valentine's Day Fair, târgul cadourilor pentru îndrăgostiţi, va fi deschis în perioada 9-14 februarie la Sala Dalles din Capitală.

De la ciocolată şi şampanie dintre cele mai fine, până la obiecte de artă , decoraţiuni, măşti veneţiene sau accesorii handmade, cei care doresc să îşi demonstreze iubirea material au de unde alege.

Bijuteriile şi lumânările lucrate manual, cu arome şi forme originale, pot face mai frumoasă seara de 14 februarie, mai ales dacă le sunt asortate şi creaţii dulci, din marţipan sau pastiaj.   Pentru cei care doresc unicitatea, târgul de la Sala Dalles propune creaţii hand made ale mai multor artişti plastici sau accesorii şi pielărie purtând amprenta zonelor din care provin: India, Peru, Marea Britanie.

Organizatorii promit perechilor de îndrăgostiţi care calcă pragul Sălii Dalles o pereche de happy socks, dar şi alte surprize.

Ne puteți urmări și pe Google News

Valentine's Day Fair se deschide miercuri, 9 februarie, şi durează 6 zile, până pe 14 februarie, cu un program de vizitare zilnic între orele 10.00 şi 20.00.