Evenimentul Zilei > Politica > Scene scandaloase la alegeri. Familia lui Adrian Năstase, hărțuită
Scene scandaloase la alegeri. Familia lui Adrian Năstase, hărțuită

Scene scandaloase la alegeri. Familia lui Adrian Năstase, hărțuită

Familia lui Adrian Năstase a fost hărțuită toată ziua în drumul spre secția de votare de către Marian Ceaușescu.

Un alt incident a avut loc, duminică, în drum spre secţia de votare unde fii şi soţia lui Adrian Năstase au fost să îşi exercite dreptul la vot. Totodată, politicienii PSD sunt hărțuiți constant de Ceaușescu, care este ignorat de oamenii legii.

Familia lui Adrian Năstase a fot hărţuită de Marian Ceauşescu. Aceştia se îndreptau pentru a-şi exprima opţiunile în ceea ce priveşte alegerile parlamentare de astăzi. Pe drum, protestatarul s-a întâlnit cu aceştia şi a început să îi hărţuiască.

Familia lui Adrian Năstase, hărţuită la secția de votare de Marian Ceauşescu

Codrin Ștefănescu, fost secretar al PSD a luat poziție față de incident, pe Facebook, acolo unde l-a criticat pe Ceaușescu.

Adrian Nastase va rāmâne cel mai bun și patriot prim-ministru din istoria României de dupā Revoluție! Iar pentru asta a plātit cu propria-i libertate! Și este inadmisibil ca, astāzi, un dobitoc, bâlbâit și fārā nici o ocupație clarā, sā-i hārțuiascā și înjure copiii și soția!

Și asta in timp ce mergeau la vot! Este incredibil cum sunt tolerați de societate acești indivizi care, de câțiva ani buni, vâneazā și amenințā in plinā zi oameni care au fācut ceva concret pentru țarā!

E din ce in ce mai clar cā pentru acești hastagi și rezisti, nu se aplicā chiar nici o lege! Și mā așteptăm deja sā vād un comunicat din partea Poliției și o poziție publicā din partea “noului PSD”!”, scrie Ștefănescu pe Facebook.

Fostul premier a decis să nu voteze în acest an

Iohannis a anunțat „indulgențe” pentru duminică. Dacă mergeți la vot, coronavirusul nu o să vă atace. Puteți ieși din casă, chiar în localitătile carantinate. Nu la biserică. V-a deschis și piețele. V-a inaugurat o bucățică de autostradă care, e adevărat, s-a fisurat a doua zi. (…)

V-a făcut mai puține teste că să vă dea un sentiment de optimism în legătură cu îmbolnăvirile. Cu morții s-a descurcat mai greu. Numărul lor a continuat să crească. V-a făcut să uitați de incendiul de la Piatră Neamț, vorbindu-vă despre vaccinul care va izbăvi poporul anul viitor.

România normală începe să se contureze. Deficit bugetar de aproape 10%. Deficit comercial, anul acesta, de 18 miliarde de euro. Nivelul datoriei publice aproape de nivelul maxim admis de 60%.

Eu nu voi vota. Am încă acea interdicție, stabilită de Băsescu și oamenii lui, care se va încheia doar anul viitor (asta nu înseamnă neapărat că vom avea alegeri anticipate)”, a scris Adrian Năstase pe blogul său.