Evenimentul Zilei > Monden > Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la vot. Imaginile au devenit virale
Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la vot. Imaginile au devenit virale

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la vot. Imaginile au devenit virale

Carmen Iohannis și-a exercitat dreptul de vot la secția de care aparține. Păzită de un reprezentat al SPP, Carmen Iohannis a afișat o atitudine relaxată, dar și o ținută care a întors privirile.

Carmen Iohannis a avut apariție impecabilă la vot, întorcând toate privirile când a intrat în secţia de care aparţine. Precizăm că soţia preşedintelui Klaus Iohannis a votat duminică la Sibiu, la alegerile parlamentare, care sunt în plină desfăşuarare. Aceasta a mers însoţită de un reprezentant SPP, aşa cum cere protocolul.

Soţia preşedintelui a așteptat câteva minute înainte să intre în secție, unde se formase o coadă, apoi a mai aşteptat câteva minute până când a ajuns în faţa unui operator pentru a se identifica.

Carmen Iohannis a ales o ținută impecabilă

Carmen Iohannis a fost extrem de inspirată cu privire la ţinuta pe care a ales-o în ziua votului. A fost asortată din cap până în picioare. Sub paltonul bleu ciel, soţia preşedintelui Klaus Iohannis a purtat o rochie albastră, iar la gât a purtat o eșarfă în aceeași nuanță. Pantofii nude și o geantuţă minisculă pe umăr au completat ținuta extrem de sobră şi elegantă totodată.

De asemenea, Carmen Iohannis nu a uitat nici de masca de protecție, un „accesoriu” obligatoriu în această perioadă. Cel mai probabil ținuta a fost creată de Andreea Tincu, unul dintre designerii români apreciați de aceasta.

Sursa foto: tabu.ro

Carmen Iohannis la urna de vot

Soția actualului președinte apelează adesea la sfaturile vestimentare ale creatoarei de modă, Carmen Iohannis fiind una dintre personalitățile care promovează designerii români. Este ştiut faptul că la evenimente din străinătate a mers cu haine semnate de creatori cunoscuți de la noi, pentru a-i promova.

Carmen Iohannis nu a făcut declarații la ieșirea din secția de vot, ajungând la urne la scurt timp după încheierea slujbei de la Biserică, profesoara fiind o persoană foarte credincioasă.

Carmen Iohannis a votat la două ore după ce președintele a mers la secția de la Liceul Jean Monnet din București.

„O zi extrem de importantă astăzi, avem șansa chiar istorică de a alege un Parlament mai bun, un Parlament care realmente se ocupă de problemele românilor și un Parlament care face legi bune pentru România.

Este extrem de important să mergem la vot, alegerile nu se câștigă în sondaje, alegerile se câștigă la urne și este între timp foarte clar, fiecare vot contează. Dragi români, astăzi este foarte important, vă rog mergeți la vot!”, a transmis Iohannis.