Evenimentul Zilei > Social > Scene dramatice la Ploiești, acolo unde gemenii care au căzut de la etajul 10 sunt înmormântați. Mama a fost externată
Scene dramatice la Ploiești, acolo unde gemenii care au căzut de la etajul 10 sunt înmormântați. Mama a fost externată

Scene dramatice la Ploiești, acolo unde gemenii care au căzut de la etajul 10 sunt înmormântați. Mama a fost externată

Cei doi gemeni care și-au pierdut viața după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești sunt conduși pe ultimul drum, iar mama lor a fost externată.

Scene cutremurătoare la înmormântarea gemenilor care au murit după ce au căzut de la etajul al 10-lea al unui bloc din Ploiești. Cazul a șocat o țară întreagă, din cauza contextului în care s-a petrecut și al finalului dramatic. Gemenii în vârstă de doi ani și jumătate au rămas nesupravegheați, pentru că mama lor făcea live pe Facebook și asculta manele. Nu au avut nici cea mai mică șansă de supraviețuire. Femeia a aflat de tragedie de la polițiștii care i-au sunat la ușă.

Mama gemenilor a ajuns la psihiatrie, dar a fost externată pentru a putea să participe la înmormântarea copiilor

Mama a fost internată la psihiatrie, la Spitalul Județean din Ploiești, apoi a fost externată, pentru a putea participa, astăzi, la înmormântarea celor doi copii. Alături îi va fi și tatăl micuților, care nu se afla acasă în seara cu pricina.

Inițial femeia afirmase că se afla într-o altă încăpere, acolo unde făcea curățeni, însă din imaginile care au circulat în spațiul public, a reieșit faptul că aceasta făcea live pe Facebook, în timpul producerii tragediei.

A fost deschis un dosar pentru ucidere din culpă. Femeia va trebui să răspundă pentru că și-a lăsat copiii nesupravegheațo

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. În paralel cei de la protecția copilului fac verificări pentru a stabili cum mai exact s-a întâmplat acest incident.

Acuzații grave au venit chiar din partea fratelui, care spune despre sora sa că practică prostituția

„Era o femeie bună. Când au apărut cei doi copii, s-a schimbat tot. Prostituţie, umbla cu tot felul de băieţi. A fost plecată în Italia, se plimba numai cu maşini scumpe şi copiii mureau de foame în casă. Noroc că avea mama bani”, spus Marius Andrei Bilică, fratele femeii. Ea mai are un copil în vârstă de 5 ani.