Evenimentul Zilei > Politica > Scandal monstru în politică. Se trimit la puşcărie, îşi pun porecle! Ce mai urmează?
Scandal monstru în politică. Se trimit la puşcărie, îşi pun porecle! Ce mai urmează?

Scandal monstru în politică. Se trimit la puşcărie, îşi pun porecle! Ce mai urmează?

Daniel Zamfir vrea să-l trimită pe Florin Cîțu la pușcărie. Marcel Ciolacu folosește hamsterul lui Dragnea și face o lege doar pentru mine!, a scris ministrul Finanţelor
Florin Cîţu a spus cu privire la proiectul de lege al senatorului PSD Daniel Zamfir care prevede sancţionarea cu închisoarea între 6 luni şi 3 ani pentru miniştrii care refuză în mod repetat să se prezinte la audieri în comisiile de specialitate sau de anchetă, că Marcel Ciolacu „foloseşte hamsterul lui Dragnea şi face o lege doar pentru mine”, a scris pe Facebook.
Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu l-a atacat pe senatorul PSD Daniel Zamfir, președinte al Comisiei Economice din Senat, care a depus, în procedură de urgenţă, un proiect de lege unde prevede sancţionarea cu închisoarea între 6 luni şi 3 ani pentru miniştrii care refuză în mod repetat să se prezinte la audieri în comisiile de specialitate, comisiile de anchetă sau în Parlament.
Florin Cîțu a precizat că este vorba despre o lege dedicată lui şi  are ca scop de a-l trimite la pușcărie: (2) Constituie infracţiuni şi se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la 3 ani următoarele fapte săvârşite de către un membru al Guvernului: c) Refuzul repetat de a se prezenta la lucrările comisiei permanente la care este invitat, în cadul activităţii de informare a Parlamentului de către membrii Guvernului, potrivit art. 111 alin. (1) din Constituţia României, republicată”, se arată legea cu pricina.

Florin Cîțu: Marcel Ciolacu folosește hamsterul lui Dragnea și face o lege doar pentru mine! Sunt disperați și încearcă orice doar să scape de mine. Marcel Ciolacu a găsit unealta perfectă să-i facă munca de jos – hamsterul lui Dragnea. Inginerul șef peste comisia economică, da se întâmplă de ani bun în Parlament, și campion la legi respinse de CCR își pune semnătura pe încă o mizerie de lege.

O lege făcută special pentru mine și care are că scop să mă trimită la pușcărie. Forțează apropbarea până la alegerile parlamentare.
Lui Marcel Ciolacu și hamsterului lui le spun doar atât. Nu vă mai agitați tovarăși. Mai este puțin și scăpam România de voi, a scris ministrul de Finanţe pe contul său de socializare.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: