Scandal la clubul Nuba. Artistul Gheboasă, bruscat de sportivul MMA Yamato Zaharia: „A avut noroc. Altfel înota în lacul Herăstrău până dimineață”

Scandal la clubul Nuba. Artistul Gheboasă, bruscat de sportivul MMA Yamato Zaharia: „A avut noroc. Altfel înota în lacul Herăstrău până dimineață” Sursa foto: Facebook/ Gheboasa

Gala RXF 42 a adus un nou scandal în prim-plan, după ce clubul Nuba a fost la un pas să se transforme în ring de box, asta din pricina unei disensiuni între cântărețul Gheboasă și sportivul Yamato Zaharia, cel care a arbitrat meciul dintre Gheboasă și Zannidache.

După ce Gheboasă a pierdut în meciul disputat marți cu Zannidache în gala MMA, trapper-ul „i-a bătut obrazul” arbitrului Yamato Zaharia din cauza rezultatului obținut în competiție.

Gheboasă, în conflict cu arbitrul MMA Yamato Zaharia

„Eu îl apreciez pe el că încearcă să își depășească condiția, să evolueze, dar nu va reuși pe termen lung dacă are tupeul ăsta nesimțit și vine să se ia de toată lumea și să vorbească prost. Și, până la urmă, joci jocuri proaste, primești premii proaste. Când încerci să oferi înjosiri, s-ar putea să ți-o iei. Asta e viața, ce să faci?

Și, ca să-i răspund și lui pe calea aceasta, pentru că el nu va avea inteligența necesară să înțeleagă dacă-i explic în față, l-am ridicat mai repede pentru că el se afla într-o poziție neutră, iar Zanni se afla într-o poziție dominantă, dar și lui i-am spus de 2-3 ori să aibă acțiune, că altfel îi ridic. Foarte simplu”, a justificat arbitrul Yamato Zaharia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa: Cancan.ro/ Gheboasă, arbitrul Yamato Zaharia și Zannidache

Întâlnire cu scântei în clubul Nuba

Cântărețul Gheboasă a mers după meci în clubul Nuba, acolo unde s-a întâlnit chiar cu Zaharia. Gheboasă, nemulțumit de arbitraj, a devenit agresiv la adresa lui Yamato Zaharia, care, în cele din urmă, l-a luat pe trapper de gât, după care l-a împins și i-a cerut să plece de la masa lui.

„Ce s-a întâmplat aseară? L-am văzut pe Gheboasă, m-am uitat la el, am zâmbit, el a venit la mine să-și exprime nemulțumirea față de cum am arbitrat meciul dintre el și Zanni, că pe el l-am ridicat mai repede, iar pe Zanni nu l-am ridicat. După care a spus niște cuvinte urâte la adresa mea.

Eu l-am prins frumos de gâtul lui de găinușă, nu mai are importanță ce s-a întâmplat și ce a fost și i-am spus: Tu ai apărut ca ciuperca după ploaie, ești aici de 5 luni, un an. Eu muncesc de 20 de ani. I-am dat frumos drumul la guler, a plecat”, a povestit sportivul Yamato Zaharia.

Fiul lui Amatto Zaharia lansează amenințări fără echivoc

Mai mult, Yamato Zaharia, fiul preşedintelui Federaţiei Române de Kempo, Amatto Zaharia, spune că norocul a făcut ca incidentul să aibă loc în acel club, altfel lucrurile ar fi stat cu totul altfel.

„Dacă Gheboasă vrea să continue această ceartă, scandal, cum vrea el să-i zică sau ce e în mintea lui, mă voi simți nevoit să-i pun fustiță, să-l urc pe masă, să-i pun melodia lui Dă-i țiganca și să înceapă să dea din fund, iar eu să-i bag bani la chiloței pentru prestația lui.

Norocul lui a fost că ne aflam într-un mediu cu niște persoane frumoase și n-am vrut să stric evenimentul și nici nu mai am 18-20 de ani, altfel înota în lacul Herăstrău până dimineață, de ajungea mai tare ca David Popovici. Nu se face așa, să te vezi șmecher, să vii la mine cu tupeul ăsta nesimțit, crezând că sunt un sportiv și nu o să-ți răspund, dar am fost învățat că, dacă îmi dai o palmă, să-ți dau și eu două, nu să întorc obrazul”, a mai spus Yamato Zaharia, conform Cancan.