Evenimentul Zilei > Monden > Cum arăta Zanni de la Survivor România când era mic. Nu îl recunoșteai pe stradă!
Cum arăta Zanni de la Survivor România când era mic. Nu îl recunoșteai pe stradă!

Cum arăta Zanni de la Survivor România când era mic. Nu îl recunoșteai pe stradă!

Tânărul Zannidache Edmond nu a avut o apariția atât de excentrică întotdeauna - plin de tatuaje pe tot corpul și purtând piercing-uri. Artistul muzical arăta ca oricare alt băiat.

Zannidache Edmond de la Survivor România nu a arătat la fel înainte de a deveni celebru. În prezent, poartă piercing-uri și are o mulțime de tatuaje pe corp, despre care Zanni a spus că ascund frustrare și revoltă. Prin fiecare tatuaj, el a încercat să exprime un sentiment, potrivit propriilor relatări ale concurentului din Republica Dominicană.

Cum arăta Zanni când era mic

Dacă îl vedeai pe stradă, înainte de a deveni celebru, sigur nu-l recunoșteai. Zanni nu ar fi întors nicio privire curioasă. Arăta ca orice alt băiat subțirel, cu părul șaten și ochi căprui, însă se pare că schimbările au început cu găurile din urechi și purtarea cerceilor.

Astfel, în prezent, Zanni poartă și piercing-uri în buze, dar are și o mulțime de tatuaje pe corp, despre care a spus că reprezintă transcrierea unui sentiment, cu precăderea frustrarea/revolta. Tânăra vedetă are peste 100 de tatuaje, dintre care 30 le-a realizat în doar o săptămână și, dacă ar fi avut bani, le-ar fi făcut pe toate deodată.

„Am investit foarte mult în ele, câteva zeci de mii de lei. Cel mai scump a fost 1.200 de lei. Tatuajul «HOME» reprezintă visul meu, acela de a avea o casă a mea. Mi-am tatuat pe spate mesajul «Home is Where Your Heart Is», care este tatuat lângă mesajul «Homeless». Încă nu știu unde îmi este inima, sunt neliniștit teribil.

Casa mea va fi acolo unde mă voi simți liniștit. M-am obișnuit cu sentimentul ăsta de neliniște. Sunt mereu agitat, frustrat. Mi-am tatuat pe tâmplă «Understand Why» pentru că, cu cât înțelegi mai mult, ce se întâmplă în jurul tău, cu atât șansele să te enervezi sunt mai mici”, a declarat Zanni presei, înainte de a intra în competiția Survivor România 2021.

Trecutul tragic al lui Zanni. A fost abandonat de părinți

Zanni a acceptat provocarea de a participa la Survivor România 2021 pentru a demonstra tuturor că este un adevărat luptător. Tânărul artist ascunde un trecut tragic, acesta fiind abandonat la naștere și preluat mai apoi de autoritățile unui orfelinat.

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Zannidache a mărturisit că cea mai mare durere a lui este faptul că nu și-a cunoscut părinții.

„Nu știu unde m-am născut, bănuiesc că în București. N-am făcut nimic să-mi cunosc părinții, n-am avut nici puterea, nici curiozitatea. Nu aș știi de unde să încep. Pe mama am văzut-o de două, trei ori când eram mic, mi-o amintesc. Am înțeles că pentru ei nu am reprezentat nicio emoție… Nu cred că am fost dorit. Însă mă gândesc cum ar fi să mă caute părinții. Mi-ar plăcea asta”, a spus Zanni, potrivit click.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: