Scandal la cel mai înalt nivel. Anthony Fauci, acuzat că a minţit. Cine l-a demascat pe expertul de la Casa Albă

Scandal la cel mai înalt nivel. Anthony Fauci, acuzat că a minţit. Cine l-a demascat pe expertul de la Casa Albă Sursa: EVZ

Senatorul american Rand Paul spune că dr. Fauci are păreri despre orice, de la baseball până la sărbătoarea de Crăciun, dar nimic cu privire la imunitatea dobândită în mod natural.

Senatorul Rand Paul a acuzat că directorul NIAID, Anthony Fauci, acționează în mod intenționat, ignorând beneficiile imunității naturale față de COVID, deoarece ar „împiedica planul său de vaccinare în masă”, spunând că toată lumea trebuie vaccinată.

Senatorul Rand Paul: Hei, acest tip (Fauci) are o păreri despre baseball, hochei, Tinder și Crăciun, dar a fost întrebat zilele trecute despre imunitatea naturală pe care o dobândești după boală COVID-19, şi a răspuns de genul:  „Oh, este un gând cu adevărat interesant, nu m-am gândit niciodată la asta. Nu am o părere pentru că nu m-am gândit la imunitatea dobândită în mod natural”, a spus Rand Paul în timpul unui interviu acordat de Fox Business News, adăugând: „El te-a mințit”.

Rand Paul îl acuză pe Dr. Fauci că a mințit despre imunitatea naturală

Rand Paul a continuat: „Motivul pentru care nu va vorbi despre imunitatea naturală este pentru că îi împiedică planurile de a vaccina pe toată lumea. El crede că ar putea încetini vaccinarea dacă vorbeşte despre imunitate. Și sunt pentru persoanele care se vaccinează, în special pentru persoanele expuse riscului, dar chestia este că, dacă ignori imunitatea dobândită în mod natural, atunci spui că nu avem suficienți oameni, şi trebuie să-i forțezi pe cei mai tineri ”, a mai spus senatorul.

Ne puteți urmări și pe Google News

A apărut o statistică pe care cineva a publicat-o astăzi. Dacă aveți 85 de ani, șansele de a muri sunt de 10.000 de ori mai mari decât dacă aveți 10 ani. Ar trebui să tratăm un copil de 10 ani la fel ca și un bărbat de 85 de ani? Este o prostie”, a mai declarat Rand Paul.

Video cu interviul complet:

Săptămâna trecută, Paul i-a spus secretarului său de sănătate al lui Biden, Xavier Becerra, că el este un „arogant, autoritar și ne-american” pentru că ridiculizează persoanele care aleg imunitatea naturală în locul vaccinărilor.

Senatorul Paul a avertizat în plus că oficialii din domeniul sănătății acționează „isteric” atunci când vine vorba de persoanele nevaccinate și că ceea ce susțin este „de fapt opusul adevărului”, scrie foxbusiness.