Evenimentul Zilei > Actualitate > SCANDAL. Adversarul lui Cătălin Moroșanu a fost exclus pe viață din Supercombat. „Nu mi-am imaginat vredată că așa ceva se va întâmpla”
SCANDAL. Adversarul lui Cătălin Moroșanu a fost exclus pe viață din Supercombat. „Nu mi-am imaginat vredată că așa ceva se va întâmpla”

SCANDAL. Adversarul lui Cătălin Moroșanu a fost exclus pe viață din Supercombat. „Nu mi-am imaginat vredată că așa ceva se va întâmpla”

Maurice Jackson, luptătorul învins de Cătălin Moroșanu, la Torino, a fost exclus pe viață din Supercombat din cauza prestației lamentabile.

Cătălin Moroșanu a câștigat meciul disputat în weekend, cu Maurice Jackson, pentru că americanul s-a aruncat la podea după ce a încasat prima lovitură și a refuzat să mai joace. El a fost suspendat pe viață din Supercombat și i-a fost anulată bursa de meci. Eduard Irimia, președintele Superkombat a spus că a fost înșelat de agenții americanului, care i-au falsifcat acestuia CV-ul.

„Din păcate, am fost înşelaţi de agenţii americanului, care ne-au transmis un palmares de 31 de victorii şi o singură înfrângere. Fiind o gală de final de an, ne-am dorit ceva spectaculos, iar cu excepţia evoluţiei penibile a lui Jackson, consider că a fost un eveniment reuşit, iar pentru asta trebuie să mulţumim partenerului local Logistic East Food. Fiind prezenţi şi pe televiziunile de peste Ocean, aveam nevoie şi de un american. Jackson avea meciuri în Glory şi Bellator, a luptat în trecut şi pentru K-1 în Las Vegas. Pe internet, am găsit doar meciul din Glory. E masiv, a fost jucător profesionist de baschet, avea o poveste. Nu ne-am imaginat vreodată că aşa ceva se va întâmpla. Cred că a fost speriat atunci când a văzut atmosfera din sală şi determinarea lui Moroşanu, altfel nu îmi pot explica. La final, el a acuzat că a fost lovit în ceafă şi de aceea nu s-a putut ridica. Am decis să-l suspendăm pe viaţă, trăgând astfel un semnal de alarmă şi pentru alţi promotori, să putem evita astfel de situaţii care nu fac bine sportului", a precizat Irimia, într-un comunicat remis pentru agenția Mediafax.