Evenimentul Zilei > Actualitate > EXCLUSIV EVZ. Sânmărtean: „Acum am ajuns la maturitate”
EXCLUSIV EVZ. Sânmărtean: „Acum am ajuns la maturitate”

EXCLUSIV EVZ. Sânmărtean: „Acum am ajuns la maturitate”

Lucian Sânmărtean (31 de ani) a continuat şi la Roma perioada fastă pe care o traversează.

El a atras atenţia celor de la Lazio, deşi Wesley, coechipierul său, a fost marcatorul ambelor goluri reuşite de moldoveni. Lazialii l-au cumpărat pe Ştefan Radu de la Dinamo, în 2008, după ce i-au întâlnit cu un an mai devreme pe „câini”, în preliminariile Ligii Campionilor. Mijlocaşul ne-a declarat că este măgulit pentru că a fost luat în vizor de adversarii de joi, dar nu crede că se pune problema unui transfer la echipa romană.
„Mă bucur că am evoluţii ce sunt apreciate. Mă simt onorat dacă cei de la Lazio au întrebat de mine, dar eu nu am auzit de aşa ceva. Nu se pune problema să plec de la FC Vaslui”, a declarat pentru EVZ, Sânmărtean.
El este de părere că egalul obţinut în Italia, trebuie fructificat printr-o calificare în „primăvara europeană”.
„Rezultatul este excelent. Este unul de palmares. Acum vrem să adunăm puncte în fiecare dintre celelalte cinci meciuri din grupă, şi să mergem în runda următoare. Trebuie să profităm de acest start bun. Ar fi extraordinar”. Mijlocaşul a mai spus că traversează cea mai bună perioadă a carierei.
„Am ajuns la maturitate. De ce la 31 de ani? În trecut am avut şi ghinion, eram şi mai imatur, poate. În perioada Panathinaikos am avut şi evoluţii apreciate. Am trecut şi peste un conflict cu antrenorul Alberto Malesani. Au fost şi bune şi rele”, a mai spus jucătorul originar din Bistriţa. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: