Evenimentul Zilei > Actualitate > Sabău, despre Becali: „Astfel de oameni vor dispărea”. Gigi: „Îl va mânca Iadul”
Sabău, despre Becali: „Astfel de oameni vor dispărea”. Gigi: „Îl va mânca Iadul”

Sabău, despre Becali: „Astfel de oameni vor dispărea”. Gigi: „Îl va mânca Iadul”

Ioan Ovidiu Sabău, tehnicianul echipei Rapid, a luat atitudine după ce a fost atacat în repetate rânduri de Gigi Becali, patronul Stelei.

Ioan Ovidiu Sabău nu s-a mai putut abţine şi i-a răspuns lui Gigi Becali după ce fostul oier l-a ironizat de mai multe ori. „Moţul” a afirmat că lumea îşi pierde, treptat-treptat, interesul pentru elucubraţiile pe care le debitează stelistul.
„Nu cred că mai au vreun efect anumite declaraţii cu anumită tentă. Deja interesul publicului dispare. Astfel de oameni se vor stinge, vor dispărea şi vor rămâne oamenii de valoare, care vor să facă ceva. Oamenii cu atacuri murdare, încet-încet, se vor retrage în umbră!", a declarat Sabău.
Aşa cum era de aşteptat, Gigi Becali nu a rămas dator şi i-a dat o replică tăioasă tehnicianului rapidist. "Îi transmit lui Sabău următorul mesaj: Cel mai rău creştin este mai bun decât cel mai de seamă iehovist. Pentru că cei din urmă vor fi cei dintâi. Şi tâlharul de pe cruce a ajuns în împărăţia cerului. Pe iehovişti îi va mânca Iadul", a declarat Becali la Digi Sport.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: