Evenimentul Zilei > Actualitate > S-a terminat! Gata! Ce se va întâmpla cu emisiunea lui Mihai Gâdea
S-a terminat! Gata! Ce se va întâmpla cu emisiunea lui Mihai Gâdea

S-a terminat! Gata! Ce se va întâmpla cu emisiunea lui Mihai Gâdea

Producătorii emisiunii Sinteza zilei (producție difuzată la Antena 3 de 16 ani) au anunțat recent revenirea din vacanță a moderatorului Mihai Gâdea. Prima emisiune din noul an va fi dedicată problemelor cu facturile la energia electrică și gaze naturale.

Într-un videoclip postat pe pagina de Facebook a emisiunii se anunță că Mihai Gâdea va reveni în forță. Telespectatorii care urmăresc Sinteza zilei sunt anunțați că îi vor avea în față pe cei din cauza cărora au crescut facturile la energie electrică și gaze naturale.

De asemenea, de la ora 21:00, La Antena 3 se va discuta și despre creșterea ratelor, un subiect îi stresează pe mulți români. După o perioadă de vacanță, Mihai Gâdea revine la cârma emisiunii pe care o prezintă, de luni până joi, la Antena 3.

“Li s-a scurs timpul! S-a terminat! Gata! Se întoarce Sinteza! Vine judecata. În această seară, Mihai Gâdea revine în fața ta și are să-ți spună ceva. Dacă ți-au explodat facturile și ratele, aici te poți apăra.

Aici poți lupta. Diseară îi vom înfrunta în direct pe cei responsabili, pe cei ce au promis, pe cei ce au permis. De la 21:00, la Sinteza zilei. Cu Mihai Gâdea. Doar la Antena 3”, este mesajul din videoclipul care anunță revenirea emisiunii.

Mihai Gâdea a împlinit 45 de ani

Amintim că moderatorul Sintezei zilei a mai avut o perioadă în care nu a mai apărut la Antena 3 două săptămâni. Se întâmpla chiar la finalul anului trecut. La acea vreme (n.r. – sfârșitul lunii noiembrie) a fost vorba tot despre o vacanță. În cele din urmă, Gâdea a revenit pe platou la 14 decembrie.

facebook.com/SintezaZilei/

În noiembrie 2021, producătorii emisiunii au celebrat 16 ani de la prima ediție a emisiunii. Așa cum era firesc, Mihai Gâdea nu putea rata ocazia de a mulțumit telespectatorilor pentru încrederea acordată aproape două decenii.

„La mulți ani vouă, la mulţi ani şi nouă! 16 ani de istorie, valori şi eroi, anchete, dezvăluiri, interviuri şi dezbateri. 16 ani de Sinteza Zilei alături de voi”, a scris prezentatorul pe Facebook.

De asemenea, moderatotul a fost felicitat de Radu Tudor cu ocazia zilei de naștere. Gâdea a împlinit 45 de ani luni, 10 ianuarie: „La mulți ani, Mihai Gâdea! 45 de ani e o vârstă foarte frumoasă, mai ales când ai atâtea realizări în spate și tot atâtea planuri frumoase în față.″