Evenimentul Zilei > Monden > S-a aflat motivul destrămării trupei Talisman. S-au certat din cauza unei femei!
S-a aflat motivul destrămării trupei Talisman. S-au certat  din cauza unei femei!

S-a aflat motivul destrămării trupei Talisman. S-au certat din cauza unei femei!

Din buni prieteni, Tavi Colen şi Alin Oprea au ajuns ka cuțite din cauza unei femei.

Tavi Colen a fost extrem de  deranjat de soția lui Alin Oprea pe parcursul prieteniei lor. Se pare că Larisa este motivul destrămării trupei Talisman. ”L-am rugat să nu mai vină cu ea”, a declarat Tavi.

De la o prietenie foarte frumoasă s-a ajuns la un mare scandal monstru între Tavi Colen și Alin Oprea au făcut parte din trupa Talisman, dar au ajuns să se certe şi să distrugă un proiect foarte frumos, iar motivul ar fi chiar Larisa Oprea.

Deşi au trecut nişte ani de la destrămarea trupei Talisman, rănile sunt încă deschise

La mai bine de 15 ani de când trupa Talisman s-a destrămat, Alin Oprea și Tavi Colen tot nu au îngropat securerea războiului. Motivul destrămării formației ar fi chiar Larisa, soția lui Alin Oprea, cea cu care acum se află în plin proces de divorț.

La vremea respectivă, Tavi Colen a decis să rupă tăcerea și a vorbit fără menajamente despre soția colegului său de trupă. Artistul a fost foarte deranjat de atitutinea Larisei Oprea, motivul pentru care trupa Talisman s-a destrămat.

„Aveam momente când Larisa îmi spunea cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac. L-am rugat să nu mai vina cu soția la concerte, nu că nu mi-ar fi plăcut fața ei, ci pentru felul în care se comporta față de mine și dădea indicații. Putea să vină în sală, dar nu în culise.”, a spus Tavi Colen atunci când s-a destrămat Talisman.

Larisa și Alin Oprea s-au despărțit. Motivul? Infedilitatea lui

După un mariaj de 22 de ani, Alin Oprea și Larisa au ajuns la divorț. Motivul este infidelitatea artistului, care s-a îndrăgostit nebunește de soția unui afacerist din Cluj. Artistul și-a dezagămit complet toată familia, iar aceștia au decis să-l excludă din viețile lor.

Alin Oprea (45 de ani), solistul trupei Talisman, și soția sa Larisa sunt împreună de mai bine de 22 de ani. Deși în toți acești ani au fost de nedespărțit, lucrurile s-au schimbat. Cei doi se vor separa temporar din cauza copiilor. Mai exact, Larisa se mută laa Londra cu fiica sa, care își continuă studiile în Anglia.

Melissa va începe clasa a 9-a la Londra, anul acesta, iar soția se va muta cu ea acolo. Va fi greu, dar prin copiii noștri îmi îndeplinesc și eu visurile. Noi am crescut împreună cu ei și suntem în continuare uniți. Şi fiul meu, care are 18 ani vrea să studieze tot muzica, la Londra, pe viitor, a mărturisit Alin Oprea, potrivit viva.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: