Radu Mazăre s-a căsătorit cu Roxana Mihalache, în data de 10 iulie. Ceremonia a fost oficiată în incinta Penitenciarului Rahova de către un ofiţer al Stării Civile din Sectorul 5.

Invitaţii la ceremonie au fost fiul lui Radu Mazăre, Răducu, fraţii fostului primar şi mama acestuia, dar şi avocatul Lizeta Haralambie. De la eveniment au lipsit părintii Roxanei, însă alături de mireasă a fost sora ei, cea care a fost şi martor al cununiei.

La ieşirea din penitenciar, soţia lui Radu Mazăre era vizibil iritată şi le-a spus jurnaliştilor că soţul ei este foarte supărat pentru că va sta atâţia ani în închisoare şi că se consideră nevinovat.

Radu Mazăre este vizat în alte patru dosare penale instrumentate de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). De altfel, fostul primar al Constanţei a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Poarta Albă, iar miercuri dimineaţă a fost dus la DNA pentru a fi audiat. Într-unul dintre dosare este vizat şi actualul primar al Constanţei. Decebal Făgădău este acuzat de abuz în serviciu, fiind cercetaţi şi alţi funcţionari din cadrul Primăriei.

Fostul primar al Constanţeia fost extrădat din Madagascar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor, potrivit România TV