S-a lansant un kit wireless care te ajută să-ți extinzi rețeaua în toată casa. Se numește Nova Mesh MW6. Tenda susține că, odată cu creșterea explozivă a popularității dispozitivelor de tip smart home și a serviciilor de streaming, ca Netflix, acoperirea WiFi a întregii locuințe a devenit o necesitate. Tenda Nova MW6 este un produs care înlocuiește orice router și oferă o soluție pentru acoperire WiFi în întreaga casă.

De ceste mai performant decât un router clasic

Nova poate comunica cu multiple dispozitive wireless, optimizând în același timp viteza și acoperirea, pentru a menține fiecare utilizator conectat și a reduce la maxim zonele moarte.

Nova MW6  poate gestiona conexiuni simultane cu mai multe dispozitive și operează, de asemenea, cu Alexa pentru a controla dispozitivele compatibile prin intermediul comenzilor vocale.

Aplicația de control parental permite blocarea anumitor site-uri, stabilirea unor limite de timp în accesarea acestora, precum și monitorizarea activității copiilor pe Internet sau blocarea temporară a accesului prin setarea unor pauze de funcționare.

Instalarea se face ușor, unitățile Nova fiind deja împerecheate între ele. Este necesară doar conectarea cablurilor, restul realizându-se în mod automat, informază playtech.ro.