Evenimentul Zilei > Actualitate > Fotbaliştii români, prinţi şi cerşetori în Emiratele Arabe Unite
Fotbaliştii români, prinţi şi cerşetori în Emiratele Arabe Unite

Fotbaliştii români, prinţi şi cerşetori în Emiratele Arabe Unite

Antrenorul Cosmin Olăroiu este lider cu formaţia Al-Ain într-unul din cele mai puternice campionate din Golf. La polul opus, tehnicieni Ion Marin şi Valeriu Tiţa au căzut victime şeicilor.

Antrenorul Cosmin Olăroiu continuă să facă furori în campionatul Emiratelor Arabe Unite, acolo unde este lider cu echipa sa, Al-Ain, la care este legitimat şi ex-stelistul Mirel Rădoi.
Joi, oamenii lui Oli au câştigat der-­by-ul cu rivalii de la Al-Jazira (scor 3-1), şi şi-au consolidat prima poziţie în clasament, având patru puncte avans faţă de locul secund. Dacă Olăroiu se descurcă excelent pe banca tehnică a celor de la
Al-Ain, ceilalţi tehnicieni români care au început campionatul în Emirate au fost deja concediaţi.
Valeriu Tiţa, dat afară după o victorie
Deşi a început sezonul cu o victorie împotriva formaţiei Al-Wasl (scor 5-0), antrenată de argentinianul Diego Armando Maradona, Ion Marin nu a rezistat prea mult la formaţia Dubai Sport. "Săpăligă" şi Gheorghe Mihali, "secundul" său, au fost puşi pe liber din pricina rezultatelor nesatisfăcătoare. În mod bizar, Valeriu Tiţa, antrenorul celor de la Al-Sharjah, a fost dat afară după un succes înregistrat împotriva clubului Al-Shabab.
Gheorghe Mihali spune că, în fotbalul din Golf, lucrurile sunt relative, iar patronii nu au răbdare cu antrenorii. "Nu prea îţi permiţi să faci greşeli în fotbalul arab. Orice înfrângere poate fi fatală. Noi am început bine la Dubai Sport, dar lucrurile s-au stricat pe parcurs. Am pierdut doi jucători buni, care au fost vânduţi, alţii s-au accidentat şi aşa au apărut problemele. Ne-am strâns mâinile şi am plecat. Valeriu Tiţa a păţit mai rău: a fost dat afară după o victorie", ne-a declarat ieri Mihali.
Fostul internaţional vorbeşte laudativ la adresa lui Cosmin Olăroiu. "Are condiţii incomparabil mai bune decât am avut noi. Şi-a făcut deja un nume în zona asta a lumii şi este respectat. Are mari şanse să câştige campionatul", a mai afirmat Mihali.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: