Rețeta de gogoși care face furori la „Chefi la cuțite”. Teo Costache l-a dat gata pe Florin Dumitrescu

Rețeta de gogoși care face furori la „Chefi la cuțite”. Teo Costache l-a dat gata pe Florin Dumitrescu

Sezonul 9 al emisiunii care bate toate audiențele are invitați interesanți. Chef Florin Dumitrescu a admis ca și-a găsit un discipol în tânărul Teo Costache.

Pasionat de bucătărie, Teo Costache (28 ani) este actor și producător muzical. Tânărul și-a încercat norocul la Chefi la cuțite și a reușit chiar să ajungă în echipa lui Florin Dumitrescu.

Teo Costache: De la 6-7 ani am descoperit muzica. E moștenire de familie

Actorul Teo Costache este un nume cunoscut în industria muzicală din România. În momentul actual, face parte din echipa de producție a Addei și a colaborat cu mai mulți artiști de top din țară.

Teo Costache

Ne puteți urmări și pe Google News

„De la 6-7 ani am descoperit muzica. E moștenire de familie, tatăl meu cu frații lui au avut o trupă, bunicul a cântat și a avut toate instrumentele în casă, străbunicul a cântat în orchestra Barbu Lăutaru cu Maria Tănase. Actoria a venit pe parcurs și cred că la un moment dat se intersectează”, a explicat tânărul absolvent de UNATC.

Teo a venit la audițiile Chefi la cuțite și a făcut un adevărat spectacol în fața juraților. „Aah, te știu. Nu ne zici cum te cheamă, nu ne zici nimic, începi direct să cânți. Cânți direct, prietene”, a  reacționat imediat Florin Dumitrescu. Juratul l-a pus să cânte, în timp ce Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu îi reproșau că are pile în competiție.

Gogoșile, rețeta care i-a făcut pe chefi să se lingă pe degete

Actorul a reușit să-i impresioneze pe jurați cu o rețetă simplă de gogoși făcute cu lingura și acoperite cu smântână și gem. Pentru rețetă a primit 3 cuțite. Teo nu se consideră însă un bucătar strălucit. Singura persoană pentru care gătește este tatăl său. Deși rețeta este simplu de realizat, concurentul a reușit să o facă perfect. Gogoșile lui au ieșit foarte gustoase și fragede. Chef Sorin Bontea recunoștea că se topesc în gură.

Concurentul este pasionat de bucătărie din copilărie. Povestește că a început să gătească în timpul liceului, pentru că mama lui era plecată la muncă, iar tatăl său nu prea avea talente culinare. Chiar dacă a devenit actor, Teo Costache a continuat să gătească pentru părintele său, care îi apreciază necondiționat toate preparatele.

După ce gogoșile l-au trimis în bootcamp, actorul a dovedit că rețeta reușită de la audiții nu a fost o întâmplare. Chef Florin Dumitrescu i-a oferit o tunică albastră și un loc în echipa sa.

Sursa foto: Antena 1