CFR Cluj nu a arătat deloc a campioană en-titre pe terenul Viitorului, dar a reușit să plece cu toate cele trei puncte puse în joc.

Eroul trupei din Gruia a fost atacantul George Țucudean, care a înscris unicul gol al meciului în minutul 33, la singura fază periculoasă a ardelenilor la poarta Viitorului. Astfel, Țucudean, jucător a cărui carieră a fost pusă pe picioare cu ajutorul lui Gheorghe Hagi, la Viitorul, este primul în clasamentul golgheterilor, cu 13 reușite, și tot el este cel care a recunoscut superiotatea gazdelor.

 

„Vrem să câștigăm la București”

„Am avut o singură ocazie și am dat gol, dar important e că am luat cele 3 puncte. Nu contează cum le luăm, important e să facem asta. S-a mai întâmplat și în etapele trecute să fim dominați și să câștigăm, e bine”, a spus Țucudean. După această victorie, CFR Cluj s-a distanțat la 3 puncte față de FCSB, echipă pe care o va întâlni etapa viitoare, sâmbătă, 22 decembrie, pe „Arena Națională”. „Vrem să câştigăm oricum. Nu ne batem doar noi și FCSB la campionat, mai e și Viitorul, Craiova…”, a prefațat Țucudean duelul cu FCSB.