Evenimentul Zilei > Monden > Regina Elisabeta a II-a ripostează după criticile lansate de Harry şi Meghan Markle
Regina Elisabeta a II-a ripostează după criticile lansate de Harry şi Meghan Markle

Regina Elisabeta a II-a ripostează după criticile lansate de Harry şi Meghan Markle

Comentatoarea regală Daniela Elser a dezvăluit recent că Regina Elisabeta a II-a a decis să contraatace după dezvăluirile dure lansate de Prinţul Harry şi Meghan Markle în interviul realizat de Oprah Winfrey şi în care au fost reliefate aspecte care au afectat

Regina Elisabeta a II-a ripostează după criticile lansate de Harry şi Meghan Markle. Suverana în vârstă de 95 ani nu a putut trece peste faptul că soţia lui Harry a acuzat Familia Regală de rasism, deşi de pare că însuşi Ducele de Sussex a avut o remarcă nepotrivită la adresa unui asiatic.

Prinţul Harry a spus tot ce avea pe suflet

Mai mult, într-un dialog cu Dax Shepard (regizor și scriitor american) și Monica Padman (nominalizată la Emmy), Harry a precizat că vrea să-şi protejeze copiii de traumele trăite de el în Familia Regală.

Nimeni nu mă va putea intimida pentru a tace”, a mai spus el în interviul realizat de Oprah Winfrey şi în care ies în evidenţă cinci acuzații care nu vor fi uitate niciodată.

În acest context, Daniela Elser a declarat pentru news.au ca Regina Elisabeta a II-a îşi va schimba atitudinea şi va fi mai ofensivă în relaţia cu rebelii care au renunţat la statutul de membrii seniori ai Familiei Regale.

Regina Elisabeta a II-a schimbă foaia

Comentatoare regală n-a avut nici un dubiu când a precizat că suverana va renunţa la atitudinea de „regină amabilă”. Un indiciu important în acest sens ar fi lipsa unor reacţii oficiale după interviul cu Oprah, o dovadă că nu dă înapoi în faţa controverselor generate de Ducele şi Ducesa de Sussex.

Daniela spune că Palatul Buckingham „ripostează”. „Acest lucru este extraordinar și dacă palatul continuă să-şi menţină poziţia, atunci asta ar reprezenta cea mai mare opoziţie a Casei de Windsor împotriva cuplului dezaprobator.

După luni întregi în care au fost ţinta rafalei de critici publice dureroase ale Ducilor de Sussex, regina și armata ei de curteni încep în sfârșit să lupte mult mai agresiv și evident să riposteze? Este acesta un caz în care nu mai există doamna Nice Queen?”, se întreabă Elser.

Şi totuşi, există o şansă pentru împăcare?

Conform dailystar.co.uk, reprezentanţii Palatului Buckingham au refuzat să comenteze atacurile lansate în martie 2021 de Harry şi Meghan.

Rămâne de văzut cât de solid este scenariul lansat de comentatoarea regală, mai ales că recent, Regina Elisabeta l-a invitat pe Ducele de Sussex la Windsor, pentru un prânz tête-à-tête (n.r. – convorbire între patru ochi).