Evenimentul Zilei > Monden > Prinţul Harry revine în Familia Regală? Regina Elisabeta a II-a a făcut primul pas
Prinţul Harry revine în Familia Regală? Regina Elisabeta a II-a a făcut primul pas

Prinţul Harry revine în Familia Regală? Regina Elisabeta a II-a a făcut primul pas

Jurnaliştii britanici au aflat recent că relaţia rece şi tensionată dintre Prinţul Harry şi membrii Familiei Regale ar putea redeveni mai bună după o discuţie faţă-n faţă solicitată de Regina Elisabeta a II-a în luna iulie.

Prinţul Harry revine în Familia Regală? Regina Elisabeta a II-a a făcut primul pas. Conform unor surse din apropierea Familiei Regale, Regina Elisabeta l-a invitat pe Ducele de Sussex la Windsor, pentru un prânz tête-à-tête (n.r. – convorbire între patru ochi).

Cei de la express.co.uk anunţă că gestul reprezintă o încercare de a netezi lucrurile cu nepotul ei. Harry va zbura în Marea Britanie în iulie pentru a participa la dezvelirea unei statui a mamei sale, Prințesa Diana.

Este preconizat că Meghan va rămâne în casa lor din Montecito alături de nou-născuta ei și de Archie. Sursa citată aminteşe că „în ultimele luni, Ducele și Ducesa de Sussex au zguduit din temelii Familia Regală cu dezvăluirile explozive din interviurile cu Oprah Winfrey”.

În acest sens, regina în vârstă de 95 de ani i-a oferit nepotului ei șansa de a avea o discuţie la Castelul Windsor. O sursă a palatelor a declarat pentru Daily Mail: „Este un gest măreț tipic pentru Majestatea Sa.” Prânzul va fi o șansă pentru ei să vorbească despre mai multe aspecte delicate. „Invitația a fost făcută înainte de nașterea lui Lilibet”, a adăugat sursa.

Amintim că Prinţul Harry şi Meghan Markle au renunţat la statutul de membri seniori ai Familiei Regale în martie 2020. A urmat mutarea în Canada, după care cei doi s-au stabilit în SUA, ţară în care şi-au cumpărat o proprietate după ce iniţial au fost găzduiţi în megaconacul din Beverly Hills al mogulului media Tyler Perry.

Ducele, în vârstă de 36 de ani, și fratele său, Prințul William, în vârstă de 38 de ani, vor dezvălui monumentul mult așteptat. Un soclu pentru statuie a fost montat în grădina scufundată de la Palatul Kensington. Prințesa Diana a murit tragic într-un accident de mașină la Paris, la 31 august 1997. Şi logodnicul ei, Dodi Al-Fayed, şi-a pierdut viaţa atunci.

Altfel, se spune că regina este „încântată” de faptul că Harry și Meghan au decis să o numească pe fiica lor „Lilibet”. „Lilibet” este numele de alint pe care ea l-a primit de la bunicul George V, după ce s-a străduit să pronunțe „Elizabeth” ca un copil.

Potrivit Daily Telegraph, Elisabeta a II-a era „conștientă” că Harry și Meghan își vor numi fiica, Lilibet. Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor s-a născut vineri, 4 iunie la 11:40, la Spitalul Santa Barbara Cottage din Santa Barbara (California), conform express.co.uk.