Evenimentul Zilei > Sport > Reacții după calificarea CFR Cluj în turul doi al Champions League: „Scorul este mincinos”
Reacții după calificarea CFR Cluj în turul doi al Champions League: „Scorul este mincinos”

Reacții după calificarea CFR Cluj în turul doi al Champions League: „Scorul este mincinos”

Miercuri a fost o zi de sărbătoare pentru fotbaliștii de la CFR Cluj, după ce au învins echipa Floriana din Malta, la ea acasă.

Meciul a contat pentru calificarea în turul doi preliminar al Champions League.

Antrenorul Dan Petrescu a spus că meciul a fost greu, iar scorul este „mincinos”, deoarece, jucătorii CFR-ului au făcut eforturi mari pentru a câștiga meciul.

În prima repriză clujenii nu au avut nicio ocazie la poarta Florianei. Mai mult, tânărul Itu s-a făcut de râs la una dintre puținele acțiuni de atac reușite.

Deschiderea scorului a fost făcută de fundașul Mike Cestor. CFR și-a dublat avantajul în al șaselea minut de prelungiri prin Golofca.

Campioana României a avut însă emoții, deoarece, maltezii au fost periculoși pe tot parcursul meciului.

„A fost un meci exact cum mă așteptam, foarte greu. Nu a fost cum o arată scorul, scorul este mincinos. O echipă foarte agresivă, cu mulți jucători sud-americani, un antrenor italian, care organizează foarte bine echipa. Au jucat ofensiv, aveau două vârfuri foarte puternice și un număr 10 în spatele lor, nu ne-a fost ușor deloc”, a declarat Dan Petrescu.

Pentru oamenii lui Dan Petrescu urmează un program încărcat: duminică de la 18:00 joacă la Clinceni, iar la mijlocul săptămânii viitoare Dinamo Zagreb vine la Cluj pentru următoarea fază a calificărilor.

Dan Petrescu se așteaptă la un nou meci dificil.

„Dacă spun eu că Dinamo Zagreb e echipă bună, mi se va spune că exagerez, așa ca să o spună alții. Ei au jucători foarte buni, cu un buget extraordinar de mare, dar au și presiune mare.

Cu Floriana, dacă pierdeam era un dezastru, dar la meciul cu Dinamo Zagreb presiunea va fi pe umărul lor, dar noi ne dorim foarte mult”, a mai spus Dan Petrescu.

„A fost o bucurie imensă să câştigăm campionatul, dar în fotbal contează mereu ce vei face mâine. Toţi ne gândim doar la viitor. Tot ce am făcut până acum este istorie şi trebuie să ne gândim la ce urmează. Va fi un meci dificil, deoarece jucăm pe teren sintetic, unde e cu totul alt fotbal. Întâlnim o echipă pe care nu o cunoaştem foarte bine. Nu ştim mare lucru despre ea. Trebuie să fim pregătiţi, iar meciul să îl tratăm foarte serios.”, a spus Ciprian Deac.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.