Evenimentul Zilei > Sport > Răzvan Marin, noi critici și după ultimul meci al lui Ajax din Champions League: „Nu este la nivelul pe care ni-l dorim”
Răzvan Marin, noi critici și după ultimul meci al lui Ajax din Champions League: „Nu este la nivelul pe care ni-l dorim”

Răzvan Marin, noi critici și după ultimul meci al lui Ajax din Champions League: „Nu este la nivelul pe care ni-l dorim”

Ajax Amsterdam a reușit doar un scor alb în Cipru, cu APOEL, în turul play-off-ului Ligii Campionilor. Răzvan Marin a fost criticat de antrenorul „lăncierilor” la finalul partidei.

Cu Răzvan Marin titular, Ajax nu a reușit decât un 0-0 în Cipru, iar prestația jucătorilor trupei batave l-a dezamăgit pe Erik ten Hag, antrenorul „lăncierilor”, care a vorbit și despre Răzvan Marin.

Noi am jucat la victorie, dar dacă nu poți câștiga, trebuie să obții măcar un egal. Am fost prea impacientați, neliniștiți, ne-am grăbit. Trebuie să lucrăm zilnic la asta, trebuie să învățăm să rămânem mereu calmi în timpul partidelor.

Răzvan nu este încă la nivelul pe care ni-l dorim. Dar are nevoie de puțin timp de acomodare, e normal. Vrem să jucăm în Champions League și trebuie să jucăm foarte bine în retur. Dar Răzvan trebuie să se obișnuiască, trebuie să înțeleagă ce ne dorim. Are o poziție extrem de importantă în teren, dar va învăța, se va adapta și se va îmbunătăți”, a spus antrenorul lui Ajax.