Evenimentul Zilei > Actualitate > Răzvan Ciobanu a mai fost cu un bărbat în mașină! Camerele de supraveghere pot dovedi acest lucru
Răzvan Ciobanu a mai fost cu un bărbat în mașină! Camerele de supraveghere pot dovedi acest lucru

Răzvan Ciobanu a mai fost cu un bărbat în mașină! Camerele de supraveghere pot dovedi acest lucru

Deși Răzvan Ciobanu a fost înmormântat joi, misterul din jurul morții sale nu s-a elucidat. Mai mult, o tânără misterioasă a susținut pe Facebook că există patru filmări, una din Năvădari și alta din Corbu în care se vede clar că Răzvan Ciobanu mai era însoțit de un bărbat cu 16 minute înaintea accidentului.

După moartea lui Răzvan Ciobanu au exista mai multe zvonuri care spuneau că designer-ul ar fi fost urmărit de două clanuri interlope, din București și Constanța, fiindcă le datora bani. Recent, a mai apărut o informație referitoare la momentul accidentului. 

Zilele trecute, o tânără a postat un mesaj misterios pe contul de socializare al lui Răzvan Ciobanu, care a stârnit un val de controverse în rândul internauților.

Acesta a scris: „Sunt 4 filmări din Năvodari și una din Corbu, de pe camerele de supraveghere, realizate cu fix 16 minute înainte accidentului. Se vede clar că sunt 2 bărbați în mașină. Poliția are aceste informații, dar e mai simplu să clasezi un accident rutier, decât o crimă. Prietenii știu de ce”, a scris tânăra. 

În scurt timp, postarea a fost ștearsă de pe pagina designer-ului.

Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei.

Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Sursa foto: fanatik.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.