Rareş Bogdan îl atacă iarăşi pe Ludovic Orban: PNL are nevoie de o reîmprospătare. „Eu nu am trădat pe nimeni. Eu am venit în PNL. Nu am venit pentru un om sau adus de un om. Eu am venit în PNL și cred că PNL are nevoie de o reîmprospătare, deci nu cred că este corect să se spună că am trădat pe cineva.

Nu am trădat pe nimeni, am rămas liberal și voi rămâne liberal. Oricum, se va încheia acest periplu de patru luni de zile de bătălie internă, pe care eu sper foarte sincer să se desfășoare cu armele corecte, fără atacuri la persoane. Avem responsabilitatea guvernării, în primul rând. Nu ne putem juca cu România, bătălia electorală pe care o avem de dus este abia peste trei ani de zile.

Rareş Bogdan îl atacă iarăşi pe Ludovic Orban

Nu știu ce a vrut să spună domnul Ludovic Orban. Îi mulțumesc pentru cuvinte. Nu a făcut decât să recunoască o chestiune vizibilă, atunci când eu am venit în PNL și m-am implicat, am energizat partidul, aducând patru-cinci, nu știu câte procente, cu siguranță un procent am adus. Și lucrul acesta s-a văzut”, a declarat Rareș Bogdan la Antena 3, în cadrul emisiunii „Subiectiv”, moderată de Răzvan Dumitrescu.

Reacţia europarlamentarului a venit după ce președintele PNL a fost întrebat duminică dacă simte că a fost trădat de Rareș Bogdan. Amintim că Orban l-a susținut pe fostul jurnalist pentru alegerile europarlamentare.

Între timp, frământările interne ale PNL l-au convins pe Rareş Bogdan că soluţia corectă pentru viitorul formaţiunii este Florin Cîțu, care și-a anunțat candidatura la șefia PNL spunând că este nevoie de un suflu nou.

Rareș Bogdan a avut anumite declarații

„Este opțiunea fiecărui membru al PNL. Știți foarte bine că Rareș Bogdan a avut anumite declarații nu foarte prietenoase la adresa mea și orice observator atent se putea aștepta… Dar, deocamdată, a fost într-o poză.

(…) La Congresul PNL vor participa 5.000 de delegați. Opțiunea celor 5.000 de delegați va fi stabilită pe baza ofertelor, pe baza istoricului pe care îl avem fiecare și, de asemenea, în funcție de opțiunea celor 200.000 de membri ai PNL, pentru că un delegat trebuie să reprezinte niște opțiuni”, a spus preşedintele PNL.

De asemenea, în discursul susţinut în cadrul Consiliului Național al PNL, liderul liberalilor a punctat că  de fiecare dată când a fost atacat din interior, a întors și celălalt obraz. Orban susţine că a făcut asta pentru că și cei care nu au fost alături de el rămân colegii săi. Congresul Național al PNL este programat la data de 25 septembrie.