Evenimentul Zilei > Social > Celebrul jurnalist de la Antena 3 este în doliu. „Dumnezeu să o poarte pe brațele Sale”
Celebrul jurnalist de la Antena 3 este în doliu. „Dumnezeu să o poarte pe brațele Sale”

Celebrul jurnalist de la Antena 3 este în doliu. „Dumnezeu să o poarte pe brațele Sale”

Radu Tudor, celebrul jurnalist de la Antena 3, este în doliu. Acesta a făcut un anunț sfâșietor pe rețele sociale.

Radu Tudor, celebrul jurnalist de la Antena 3, este în doliu. Acesta a anunțat că o persoană din familia sa, cadru medical, a fost răpusă de coronavirus.

„Când pleacă cineva apropiat, ești tulburat, nu-ți găsești cuvintele, te intrebi de ce… Mătușa mea, dr. Ana Scurtu, tanti Ana cum îi spuneam noi, a fost dintotdeauna un reper de bunătate îmbinată cu rigoarea regulilor respectate, un om foarte credincios și determinat mereu să-i ajute pe cei în nevoie.

Un suflet bun, un spirit creștin în esență. Le mulțumesc medicilor din București și Târgoviște care au încercat să o salveze”, a scris jurnalistul Radu Tudor, într-o postare pe rețele sociale.

Radu Tudor este în doliu: „Acest virus a fost prea puternic”

„Acest virus nemernic a fost, din păcate, prea puternic. Se vor intâlni în cer toti cei trecuți la cele veșnice: cu sora ei și bunica mea, Cîtu Irina, cu părinții ei Elisabeta și Vasile Scurtu, cu frații Simion și Florin.

Rămân aici pe pământ să o pomenească și să regrete plecarea ei subită surorile Angela, Ecaterina, Maria, Manda și Niculina, alături de mulți verișori, nepoți, strănepoți, printre care mă număr și eu.

Tanti Ana se întoarce pentru totdeauna la Valea Lungă-Cricov. Dumnezeu să o poarte pe brațele Sale și să o odihnească!”, a scris jurnalistul Radu Tudor, vineri seara, pe pagina de Facebook.

Bilanț coronavirus 22 ianuarie 2021

Până vineri, 22 ianuarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 706.475 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

645.923 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.699 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până vineri, 17.628 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 21.01.2021 (10:00) – 22.01.2021 (10:00) au fost raportate 74 decese.