Evenimentul Zilei > Politica > Scandal cât casa în USR. Mătușa de deputat cu sediu de partid în apartament
Scandal cât casa în USR. Mătușa de deputat cu sediu de partid în apartament

Scandal cât casa în USR. Mătușa de deputat cu sediu de partid în apartament

Un scandal în toată regula a izbucnit în USR după ce s-a aflat că sediul filialei din Iași se află în casa mătușii deputatului Cosette Chichirău.

Scandal imens în USR. Sediul filialei Iași al Uniunii ar fi chiar în casa mătușei deputatei Cosette Chichirău. Parlamentarul USR vorbește despre un contract de comodat și spune că acel act nu are și beneficii financiare iar mătușa ei nu ar fi primit nimic de la partid, transmite Antena 3.
Aceasta spune că a ajutat partidul, însă nu a fost vreun beneficiu de o parte sau de cealaltă. Situația s-ar fi întâmplat încă din 2017.
Cosette Chichirău a spus că este vorba de un contract de comodat cu titlu gratuit, iar familia sa nu a primit niciun ban.
De acest caz, bzi.ro a scris că deputatul USR Iași a decis să facă sediul organizației județe într-un apartament al mătușii sale, Elisabeta Chichirau, din zona centrală. Astfel, apartamentul aflat la etajul opt dintr-un bloc de pe stradă Costache Negri a devenit sediul filialei județene de partid conduse de Chichirau. 
Mătușa, în vârstă de 74 de ani, a devenit astfel cea care a dat în comodat spațiul în care USR Iași, a treia forță politică din județ conform sondajelor de opinie, a decis să-și desfășoare activitatea. 
De menționat, că pe aceeași adresa, apartamentul mătușii, are trecut domiciliul personal și Cosette Chichirau. Jurnaliștii ieșeni transmit că, pentru a putea controla mult mai ușor tot ceea ce se întâmplă în partid, Chichirau a hotărât că nimeni să nu poată avea acces la actele filialei, mai ales la cele contabile. Tocmai de aceea a decis că documentele venite pe adresa filialei să ajungă la mătușa sa în apartament.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.