Evenimentul Zilei > International > Putin a ordonat ASALTUL! În jur de 20 DE TONE DE AUR au fost JEFUITE
Putin a ordonat ASALTUL! În jur de 20 DE TONE DE AUR au fost JEFUITE

Putin a ordonat ASALTUL! În jur de 20 DE TONE DE AUR au fost JEFUITE

Vladimir Putin continuă lupta sa împotriva statelor occidentale. Ordinul controversat pe care acesta l-a dat vizează rezervele de aur ale unui stat aliat.

Rezervele de aur ale Venezuelei se află în pericol! Președintele Maduro este acuzat că încearcă să scoată rezervele de aur din țară. 

 

Acuzația a pornit de la zborul unui avion rusesc în spațiul aerian al țării.

 

Jose Guerra, politician al opoziției și fost director al Băncii Centrale, a declarat că surse din interiorul instituției i-au comunicat că au existat presiuni asupra angajaților pentru a depozita 15% din rezervele de aur ale Venezuelei  în avionul rusesc.

 

Boeing-ul 777 rusesc, aparținând companiei Nordwind Airlines din Rusia, a sosit luni dimineață. Reprezentanții companiei au recunoscut apartenența avionului, dar nu au făcut precizări cu privire la pilotul aeronavei sau la ce transportă.

 

Datele culese demonstrează că este pentru prima oară când acel avion a zburat în Venezuela, destinațiile obișnuite fiind Rusia și Asia de Sud-Est.

 

Miercuri, președintele Donald Trump a reafirmat susținerea sa pentru o redemocratizare a Venezuelei, dar și pentru Juan Gaido, în calitatea sa de președinte auroproclamat., informează Sky News