„Nu sunt nemulţumit, pentru că eu îmi continui proiectul început, proiectul ASF. Proiectul meu înseamnă preşedinte la ASF”, a declarat Viorel Ștefan, care și-a depus candidatura pentru șefia ASF cu o săptămână în urmă.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că el îl susține pe Ștefan la funcția de președinte ASF, dar că membrii CExN i-au atras atenția asupra faptului că lui Leonardo Badea i s-a promis susținerea la ASF și după interimat, informează Agerpres.

„Eu, aseară, le-am spus colegilor mei că îl susţin pe Viorel Ştefan. Azi, colegii din Comitetul Executiv Naţional au ridicat o problemă destul de delicată – sigur, nu are foarte multă conotaţie politică, dar e o problemă umană, aşa au caracterizat-o, în sensul că lui Leo Badea i s-a cerut anul trecut să îşi depună candidatura pentru funcţia de preşedinte la ASF, renunţând la mandatul de parlamentar, dându-i-se asigurări că va fi susţinut şi pe următorul mandat, şi colegii au spus că nu ar fi deloc corect faţă de domnul Badea ca, după ce a fost asigurat de partid că după acel sfârşit de mandat va fi susţinut în continuare, acum să nu mai fie susţinut. Vom mai avea o discuţie mâine dimineaţă (marţi – n.r.), dar într-adevăr este o situaţie delicată”, a afirmat Dragnea.