Evenimentul Zilei > Politica > PSD intervine în scandalul grevei de la metrou. „Actuala Coaliție nu știe altceva decât să creeze haos!”
PSD intervine în scandalul grevei de la metrou. „Actuala Coaliție nu știe altceva decât să creeze haos!”

PSD intervine în scandalul grevei de la metrou. „Actuala Coaliție nu știe altceva decât să creeze haos!”

În contextul grevei la metrou, PSD a lansat un atac la adresa coaliției de guvernare, acuzând că aceștia nu știu decât să producă haos.

PSD, despre greva de la metrou. Partidul Social Democrat transmite că actuala coaliție de guvernare nu știe altceva în afară de a produce haos. Social democrații transmit că „oamenii care folosesc metroul pentru a merge la muncă nu au nicio vină că actuala Coaliție nu știe altceva decât să creeze haos”.

De când au venit la guvernare, tot ceea ce fac în afară de a produce haos este să găsească țapi ispășitori. NU să guverneze! Nu să găsească soluții!

Astăzi a venit iar rândul PSD-ului să fie vinovat pentru haosul de la Metrou, după ce ieri românii au fost vinovații de serviciu și ca urmare guvernanții au introdus noi restricții aberante, care fac mai mult rău decât bine (vezi cazul aglomerărilor din magazine ca urmare a reducerii programului).

PSD, despre greva de la metrou. „Guvernați sau plecați!”

Oamenii care folosesc metroul pentru a merge la muncă nu au nicio vină că actuala Coaliție nu știe altceva decât să creeze haos! Luați măsuri pentru a debloca situația, nu pentru a pasa vina! Guvernați sau plecați!”, este mesajul transmis de Partidul Social Democrat, vineri, pe Facebook.

Circulaţia trenurilor de metrou este blocată, vineri dimineaţă, de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, aceştia coborând în tunel, pe calea de rulare, şi împiedicând pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri.

„În momentul de faţă sunt circa 600 de participanţi la acest protest. Trebuie menţionat că angajaţii Metrorex care trebuiau să asigure mersul trenurilor astăzi s-au prezentat la serviciu normal. Acţiunea de protest e ilegală, perturbă ordinea publică şi împiedică desfăşurarea în condiţii normale a transportului de călători în Bucureşti. Metrorex îşi rezervă dreptul de a folosi toate mijloacele legale la dispoziţie pentru a opri această ilegalitate”, subliniază Metrorex într-un comunicat.

CITEȘTE ȘI  „Război” între călători și greviștii de la metrou. ”Intrăm și noi în grevă”