Evenimentul Zilei > Politica > Explodează mămăliga în PSD! Edilul care se pune CONTRA deciziilor luate de la centru: „Nu agreăm sub nicio formă…”
Explodează mămăliga în PSD! Edilul care se pune CONTRA deciziilor luate de la centru: „Nu agreăm sub nicio formă…”

Explodează mămăliga în PSD! Edilul care se pune CONTRA deciziilor luate de la centru: „Nu agreăm sub nicio formă…”

Tensiuni în PSD, între organizația județeană din Brăila și mai marii de la centru, după demisia lui Mihai Tudose.

Primarul Brăilei, Marian Dragomir i-a răspuns secretarului general al partidului, Codrin Ștefănescu, care a spus că se va deplasa el personal la Brăila pentru a face ordine în organizație. 

Marian Dragomir i-a dat replica lui Ștefănescu, spunând că membrii PSD BRăila știu să-și facă singuri ordine în organizație și că nu vor accepta un președinte numit sau detașat ci doar unul desemnat în urma unor alegeri la nivel local. 

„În perioada următoare, vom avea o întâlnire la partid cu toţi preşedinţii de organizaţii pentru a declanşa alegerile. Până la alegerile europarlamentare, vom avea un preşedinte ales. Nu agreăm sub nicio formă varianta preşedinţilor numiţi sau detaşaţi din alte localităţi. Noi, la Brăila, ştim să ne facem singuri ordine în partid", a declarat Dragomir.

Codrin Ștefănescu spunea, pentru stiripesurse.ro, că se va deplasa personal la Brăila și va face ordine în organizație.

„Sunt convins că PSD Brăila își va reveni în scurt timp după această demisie și la fel ca în cazul PSD Ialomița și PSD Dâmbovița lucrurile se vor îndrepta cu o viteză maximă. Le primit colegilor mei din PSD Brăila, primarilor, viceprimarilor, președinților de organizații, că voi veni la ei în zonă și voi rezolva această chestiune și că procentul PSD în județ nu va fi afectat”, a declarat Codrin Ștefănescu.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: