Evenimentul Zilei > Politica > FINAL de DRUM pentru PSD-ALDE? DRAGNEA, ATAC major la Toader și TĂRICEANU
FINAL de DRUM pentru PSD-ALDE? DRAGNEA, ATAC major la Toader și TĂRICEANU

FINAL de DRUM pentru PSD-ALDE? DRAGNEA, ATAC major la Toader și TĂRICEANU

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a răspuns întrebărilor privitoare la una dintre postările de pe o rețea de socializare ale ministrului Justiției, Tudorel Toader, în care spunea că modificările la Codurile penale au fost elaborate avându-se în vedere deciziile Curții Constituționale și directivelor UE dar au fost modificate în Palament.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a răspuns că Toader se alătură listei care ceartă PSD.

„Dacă și domnul Tudorel Toader ne ceartă, înseamnă că mai e încă unul pe listă, deci să se așeze la rând”, a declarat Dragnea.

Dragnea a avut o remarcă și despre liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care a declarat că Toader trebuie să rămână în Guvern.

„Trebuie să cântărim. Domnul Tăriceanu spune să rămână neapărat domnul Toader. Domnul Iohannis spune să plece domnul Toader. Suntem într-o mare dilemă. E vorba de două personalități pregnante din politica românească și PSD trebuie să cântărească. Nu, nu (nu am citit postarea lui Tudorel Toader despre codurile penale -n.r.), eu nu citesc postările nimănui. Dacă și domnul Tudorel Toader ne ceartă, înseamnă că mai e încă unul pe listă. Deci să se așeze la rând”, a mai spus Dragnea.