Prunea, record la audieri

Prunea, record la audieri

Florin Prunea, directorul de Relaţii Internaţionale al Federaţiei Române de Fotbal, a părăsit sediul DNA Pitești, după mai mult de nouă ore, timp în care a fost audiat referitor la cazul de corupție din arbitrajul românesc. Nici unul dintre cei audiați până acum în acest dosar nu a stat atât de mult cu procurorii DNA.

Oficialul FRF a sosit la sediul DNA Pitești în această dimineață, în timpul audierilor fiind confruntat cu finanţatorul echipei FC Argeş, Cornel Penescu.  

Potrivit stenogramelor discuţiilor dintre Prunea şi Penescu, fostul portar al naţionalei i-ar fi dat de înţeles patronului din Trivale că Sorin Corpodean este cel mai potrivit arbitru pentru a fi delegat la un meci cu FC Vaslui.

La ieșirea de la audieri, Prunea a declarat doar că va veni ori de câte ori va fi chemat de procurori.

Ne puteți urmări și pe Google News

În dosarul de corupție deschis de DNA Argeș au fost reținute mai multe persoane din lumea fotbalului, dar și din afara acesteia. Cornel Penescu, Gheorghe Constantin, fostul președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Liviu Făcăleață, director general al magazinelor Pic și mâna dreaptă a lui Penescu, și Cristian Libertatu, fost director OPC Argeș, se află încă în arest, magistrații hotărând, marți, prelungirea cu încă 29 de zile a mandatelor de arestare. Arbitrii Sorin Corpodean și Marcel Savaniu au fost eliberați sub control judiciar vineri, în timp ce Marcel Lică, vicepreședintele autosuspendat al CCA, a fost pus în libertate în schimbul unei cauțiunii. Un alt arbitru, Aurelian Bogaciu, a fost eliberat astăzi. 

ȘTIRE ACTUALIZATĂ LA ORA 17:20  

CITIŢI ŞI:

Nu văd „fanta de lumină”

Corpodean, Savaniu şi Lică, prinşi cu ocaua mică