Evenimentul Zilei > Actualitate > Procesul atletului care şi-a ucis iubita. Sora victimei: Oscar Pistorius este un mincinos dezgustător
Procesul atletului care şi-a ucis iubita. Sora victimei: Oscar Pistorius este un mincinos dezgustător

Procesul atletului care şi-a ucis iubita. Sora victimei: Oscar Pistorius este un mincinos dezgustător

Familia Reevei Steenkamp, tânăra ucisă de atletul paraplegic Oscar Pistorius, nu crede că sportivul spune adevărul despre ce s-a întâmplat în noaptea tragediei.

Sora modelului, Simone Steenkamp, a declarat că Pistorius este "un mincinos dezgustător", după ce a asistat la declaraţiile atletului în cadrul procesului.

"Încearcă să convingă instanţa că erau foarte apropiaţi şi că avea grijă de ea. Este un mincinos dezgustător", a declarat sora modelului de 29 de ani, ucisă cu patru focuri de armă de atletul fără picioare, chiar în seara de Sfântul Valentin, anul trecut.

Femeia a participat la debutul procesului sportivului, care ar putea fi condamnat la închisoare pe viaţă pentru uciderea iubitei sale.

"A fost înspăimântător. Mi s-a oprit inima când a trecut pe lângă noi, ignorându-ne. Ştia că vom fi acolo, dar aproape şi-a pierdut echilibru când ne-a zărit. Apoi s-a aşezat zâmbind afectat. Mi-a ucis sora şi, totuşi, pare că se bucură de statutul său de celebritate. Mergea ca şi cum ar fi un star, în timp ce eu şi mama mea ne doream doar să ne ascundem. Nu înţeleg cum poate cineva să ucidă pe cineva şi să se comporte aşa", a declarat Simone Steenkamp.

Oscar Pistorius nu a negat niciodată că a împuşcat-o pe Reeva Steenkamp, dar a susţinut că a fost o greşeală. El a spus că a crezut că i-au intrat hoţi în casă şi că a tras focuri de armă fără să ştie că Reeva s-a trezit pentru a merge la baie.

Sportivul riscă o condamnare la 25 de ani de închisoare, în cazul în care se va dovedi că a fost crimă cu premeditare.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News