Evenimentul Zilei > Monden > Prințul Harry va fi nevoit să se întoarcă în Marea Britanie. Cui trebuie să-i întoarcă favorurile
Prințul Harry va fi nevoit să se întoarcă în Marea Britanie. Cui trebuie să-i întoarcă favorurile

Prințul Harry va fi nevoit să se întoarcă în Marea Britanie. Cui trebuie să-i întoarcă favorurile

Timp de ani de zile, publicul a crezut că Prințul Harry și Prințul William s-au comportat ca cei mai buni prieteni la nunțile lor. Aşa cum se ştie deja, Ducele de Sussex a fost alături de fratele său, când acesta s-a căsătorit cu Kate, Prințesa de Wales, în aprilie 2011, iar Prințul de Wales i-a întors favoarea când Harry s-a căsătorit cu Meghan Markle în mai 2018.

Prințul Harry ar putea fi pe cale să se întoarcă în Marea Britanie pentru nunta „celui mai bun prieten”, deoarece îi este dator. Ducele de Sussex a dezvăluit că el și fratele său nu s-au comportat aşa cum ar fi trebuit la nunțile lor, apelând la prieteni.

Mai exact, în cartea cu memorii, spune nu s-au comportat aşa cum ar fi trebuit să se comporte doi fraţi la nunţile lor, pentru că amândoi au apelat la prietenii pentru unele îndatoriri care fac parte din ritualul unei nunţi.

Harry cu șase dintre cei mai apropiați prieteni ai săi în noaptea nunții sale. William a lipsit

Harry a dezvăluit că de fapt l-a ales pe „vechiul său prieten” pentru a-i fi mâna dreaptă la nuntă. Tot el a mai susținut, de asemenea, că prinţul William nu a venit la petrecerea băieților în noaptea dinaintea nunții sale, pentru că era „îmbufnat”.

Harry și prietenii lui în noaptea nunții

Jurnalistul de Daily Mail, Richard Eden, a declarat că Harry ar putea accepta rolul de „mâna dreaptă a mirelui” la nunta prietenul său Jack Mann, care este logodit cu Isabella Clark, fiica lui Stephen Clark.

În fotografia de mai sus, care a apărut în cel de-al patrulea episod al serialului Netflix Harry & Meghan, făcută în noaptea nunții lui Harry, Jack a stat umăr la umăr cu ducele de Sussex și cu cinci dintre cei mai apropiați prieteni ai săi. Imaginea este de la Castelul Windsor.

Jack nu a fost doar unul dintre „ușierii” ducelui, ci era de fapt omul său de bază

„Poate că Harry îi va întoarce acum favoarea”, a scris el pentru Daily Mail, joi, „pentru că pot dezvălui că Mann, în vârstă de 40 de ani, urmează să se căsătorească cu Isabella Clark”. El a continuat: „Nici Jack și nici Isabella nu au rostit în mod public nici un cuvânt despre nunta lor. Aversiunea lor față de lumina reflectoarelor este poate de înțeles”.

Harry și Jack s-au împrietenit în timp ce erau la Academia Militară Regală Sandhurst și amândoi au fost încadrați în Blues și Royals. El este fiul ofițerului SAS, devenit mai apoi mercenar, Simon Mann, despre care se presupune că a participat la răsturnarea guvernul Guineei Ecuatoriale în 2004. A stat cinci ani după gratii.

De asemenea, Jack a servit în armata britanică în Irak și Afganistan înainte de a înființa o companie privată de securitate în 2015 – Alma Risk. Luna trecută, el a fost reținut de oficiali de securitate și a fost interogat de poliție, care i-a contestat afirmația conform căreia se afla într-o misiune în Libia. Ulterior, poliția a confirmat pentru Mail că „au vorbit cu pasagerii pentru clarificarea ce vor face în Libia” și nu au mai fost luate măsuri”, relatează Express.