Evenimentul Zilei > Monden > Prinţul Harry a impus respect după ultimele dezvăluiri. Informații din culisele Casei Regale
Prinţul Harry a impus respect după ultimele dezvăluiri. Informații din culisele Casei Regale

Prinţul Harry a impus respect după ultimele dezvăluiri. Informații din culisele Casei Regale

În urma dezvăluirilor incendiare lansate de Prinţul Harry şi Meghan Markle despre Familia Regală, se pare că Regina Elisabeta a II-a a recomandat membrilor Casei de Windsor să fie foarte discreţi când intră în contact cu el sau chiar să-l evite pentru a nu da ocazia apariţiei altor atacuri în presă.

Prinţul Harry a impus respect după ultimele dezvăluiri. Culisele Casei Regale. Comentatoarea Marlene Koening subliniază că „feţele regale vor fi atente la ceea ce îi vor spune Prinţului Harry”, când acesta va dezvălui statuia mamei sale, Prințesa Diana, la 1 iulie 2021.

Sursa citată de Daily Star indică faptul că indiferent de strategie, există temeri că tot vor exista „scurgeri de ambele părţi”. Astfel, Koening crede că ambele tabere ar putea prezenta presei variante convenabile pentru capitalul lor de imagine în urma evenimentului de la Palatul Kensington.

În acest context, au apărut zvonuri despre ce s-a întâmplat între cuplurile Prințul William-Kate Middleton şi Prinţul Harry-Meghan Markle după înmormântarea Prințului Philip. Se pare că cei doi fraţi nu şi-ar fi spus nimic de teamă că dialogul o să apară în presă.

Totuşi, jurnalistul ITV, Tom Bradby, care este prieten atât cu William, cât și cu Harry, a spus că la finalul funeraliilor, ei se certau pentru ce s-a întâmplat în ultimele 18 luni. De altfel, într-un interviu cu jurnalistul ITV, Harry a recunoscut că el și William sunt „pe căi diferite”.

1 iulie, o zi cu multe semnificaţii

Amintim că statuia regretatei sale mame va fi dezvăluită în Grădina Scufundată de la Palatul Kensington, unul dintre locurile preferate ale Prinţesei Diana la 1 iulie, ziua în care ea a fost născută.

Marlene Koening conduce site-ul web Royal Musings şi a declarat pentru Daily Star că Prințul William l-ar putea invita pe fratele său acasă după dezvelire, astfel încât să poată petrece timp împreună cu familia.

Conform presei britanice, cei doi fraţi vor avea discursuri separate la 1 iulie.

„Nu aș numi asta o ocazie tristă, pentru că ea marchează viața mamei lor”, a precizat Koening, conform dailystar.co.uk. El este la Palatul Kensington și dacă aș fi eu (n.r. – în locul lui William) aș spune: „Ai vrea să ni te alături la prânz? Ai vrea să-ți vezi nepoata și nepoții? Sunt sigur că ar fi fericiți să te vadă.”

Frații s-au reunit pentru prima dată de la Megxit la Castelul Windsor, în aprilie, în timp ce își luau rămas bun de la iubitul lor bunic, Prințul Philip. Acum, Harry va veni singur, având în vedere că Meghan Markle trebuie să aibă grijă de fetiţa lor născută la începutul lunii iunie.

La dezvăluirea statuii în ziua în care Prinţesa Diana ar fi împlinit 60 de ani nu va participa nici fostul soţ, Prinţul Charles, care a invocat motive personale pentru absenţă.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: