Evenimentul Zilei > EVZ Special > Prietenii directorului de la ENEL care s-a SINUCIS găsesc doar o singură explicație pentru gestul său
Prietenii directorului de la ENEL care s-a SINUCIS găsesc doar o singură explicație pentru gestul său

Prietenii directorului de la ENEL care s-a SINUCIS găsesc doar o singură explicație pentru gestul său

Directorul general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, Matteo Cassani, s-a aruncat în gol , joi, 27 noiembrie, de la etajul doi al sediuui instituţiei, de pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală. Nimeni nu se aștepta la un asemenea gest, sunt multe semne de întebare, iar singurul motiv pentru care acesta ar fi recurs la un asemenea gest ar fi boala soției sale, spun apropiații.

Joi, o salvare de la Serviciul de Ambulanţe Ilfov care se îndrepta către un alt caz a fost oprită de mai multe persoane la locul accidentului, a declarat managerul instituţiei Alis Grasu. Tot în aceeași zi, compania ENEL a transmis un comunicat de presă prin care cere dreptul la intimitate pentru fostul angajat şi că este alături de familia şi prietenii acestuia.

Macinat de problemele de sănătate ale soției, o româncă pe care o cunoscuse în urmă cu cinci ani, Matteo Cassani, în vârstă de 42 de ani, din Italia, a ales să-și pună capăt zilelor.

Nimeni nu știa ce se află în sufletul bărbatului . Colegii de serviciu îl știau ca pe un om calm, profesionist, care nu dădea semne că ar vera să se sinucidă. "Ne-a uimit, vă dați seama că nu ne așteptam."

Vineri, pe treptele din față ale institutiei la care Matteo Cassani a fost director, angajatii au construit un mic altar. Au aprins lumanari si au adus flori albe in memoria celui care le-a fost sef.

Trupul lui Matteo Cassani a fost luat de rude de la IML. El va fi transportat in Italia pentru inmormantare.