Evenimentul Zilei > Social > Premiile Oscar mizează pe diversitate
Premiile Oscar mizează pe diversitate

Premiile Oscar mizează pe diversitate

Cheryl Boone Isaacs este cea de-a treia femeie ce reusește să prezideze cele mai prestigioase premii ale filmului american, în 86 de ani. Pe 2 martie 2014, gala premiilor Oscar va avea parte de o premieră inedită. Cheryl Boone Isaacs este prima femeie de origine afro-americană ce ajunge la președinția Academiei americane de film. Având o experiență de 21 de ani în domeniul filmului, aceasta mizează pe diversitatea filmelor din prezent. Deși președintele reprezintă doar varful muntelui, juriul academiei fiind format de 6.000 de critici, majoritatea aflați la vârste înaintate, Cheryl Isaacs afirmă că e fericit de faptul că toți se bucură că au parte de o paletă diversă de teme anul acesta.

12 ani de sclavie poate rupe barierele rasiale.
Dacă regizorul Steve Mcqueen va pleca acasă cu faimoasa statuetă, o altă premieră ar avea loc. Posibilitatea ca filmul să câștige premiul pentru cel mai bun film este cunoscută încă de la apariție, reacția criticilor fiind una pozitivă. Zvonurile că filmul unui regizor de culoare ar câștiga cel mai important trofeu nu o sperie pe Cheryl Isaacs, aceasta afirmând că decizia nu îi aparține în totalitate. Un ziar important din Los Angeles declara acum doi ani că juriul Oscarurilor este format din 77% bărbați, 94% persoane albe și media vârstei este de 62 de ani. Președintele consideră o onoare faptul că se poate bucura de această titulatură și apreciază încrederea acordată de membri Academiei în anul 2014.
Cheryl Isaacs consideră că Hollywood-ul contribuie în fiecare an la pacea mondială prin mesajele ce sunt distribuite în filmele produse în giganta industrie americană.
TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • ATITUDINEA PUTERII. Acţiune ANAF, în prima zi a lui Ponta ca ministru la Finanţe: Sechestru la Evenimentul zilei!
  • Antonescu: Nu mai cred în viitorul USL, nu cred că reuşim să-l luminăm pe Ponta până luni. Îi voi cere categoric demisia
  • Magistraţii se revoltă. Mircea Badea i-a numit criminali!

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Un băieţel tremură de frig într-o staţie de autobuz din Norvegia. Vezi care este reacţia oamenilor | VIDEO
  • Ce a păţit o FATĂ aflată la locul nepotrivit, în momentul nepotrivit. Intrece orice imaginatie | Avertisment: imagine ŞOCANTĂ
  • TOTAL NEOBIŞNUIT. Ce face o femeie cu soţul ei de plastic | GALERIE FOTO
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News