Informaţiile vor fi transmise prim-ministrului, pentru ca, în cursul şedinţei de guvern de miercuri, să fie analizată activitatea fiecărei instituţii implicate şi să fie luate măsurile care se impun, se mai precizează pe site-ul Executivului.
Decizia premierului Victor Ponta de a dispune efectuarea unei anchete în cazul accidentului aviatic produs în judeţul Cluj este una bună şi corectă, a spus preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea.
Pilotul Adrian Iovan, aflat la manșa avionului de tip BN2, care a aterizat forțat în Munții Apuseni a fost găsit decedat de echipajele de salvare ce au ajuns la locul tragediei abia după cinci ore. În ciuda manevrelor de resuscitare, și-a pierdut viața și o femeie, aceasta fiind medic rezident. Au mai fost răniți alți patru medici și copilotul. Aeronava efectua o cursă umanitară, la bord aflându-se o echipă de medici ce trebuia să ajungă la Oradea, pentru prelevarea unor organe.
CITIȚI ȘI:

  • UPDATE. ACCIDENTUL AVIATIC din Munții Apuseni: Răniții au fost găsiți după cinci ore. Pilotul Adrian Iovan și un medic rezident au murit

Te-ar putea interesa și: