Evenimentul Zilei > Actualitate > Povestea CĂLĂULUI ISIS gata oricând să UCIDĂ. A fost DEZVĂLITĂ identitatea terifiantului MĂCELAR?
Povestea CĂLĂULUI ISIS gata oricând să UCIDĂ. A fost DEZVĂLITĂ identitatea terifiantului MĂCELAR?

Povestea CĂLĂULUI ISIS gata oricând să UCIDĂ. A fost DEZVĂLITĂ identitatea terifiantului MĂCELAR?

Un militant al Statului Islamic în faţa căruia stau îngenunchiaţi trei prizonieri înainte de a fi decapitaţi în mijlocul unei străzi din Irak ar putea fi “monstrul” cunoscut drept Bulldoer, unul dintre cei mai de temut călăi ai grupării teroriste. În urma unor speculaţii, identitatea acestuia a fost dezvăluită în ultimul video de propagandă.

Bulldozerul şi-a ascuns chipul în celelelte videoclipuri de propagandă ale grupării teroriste, spre deosebire de ultimul. El ar fi de origine kurdă, precum bărbaţii îmbrăcaţi în portocaliu, aflaţi la mila sa.


Sursă foto: dailymail.co.ukÎnainte de a-i decapita, acesta ameninţă forţele kurde Peshmerga care atacă ISIS şi pe preşedintele Masoud Barzani.

Călăul a decapitat bărbaţi şi a tăiat membrele copiilor. Un băiat de 14 ani din Siria, Omar, a povestit cum extremistul i-a tăiat mâna şi piciorul deoarece a refuzat să se alăture jihadiştilor.

Omar a fost capturat pentru a lupta pentru grupul terorist şi a fost torturat mai mult de o lună. El a povestit că Bulldozer a strâns un grup de copii pentru a urmări amputarea sa.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: